Zelf de grootte van de diepvries wat te groot ingeschat. Ruimte in de diepvries valt tegen.
mj remmers van ewijk
Een fijne winkel met deskundige mensen en vooral vriendelijk
J.Veerling
Wij komen al jaren zelfs voorheen Harense Smid bij dit bedrijf, dus dat zegt toch wel wat?
J van Tiel
We zijn super fijn geholpen hebben duidelijke uitleg gehad. We zijn zeer tevreden met onze aankoop !!
Zeer betrouwbaar en zeer goed
paul
Goede service
Joscruijsen
Prima bedrijf. Deskundig en vriendelijk personeel.
fam schaddelee
Is erg goped
Pierre Jacobs
Na ongeveer zeven jaar geleden een koffieapparaat te hebben gekocht bij toen nog De Harense Smid ging het apparaat steeds slechter werken. Na kort telefonisch overleg terug naar de huidige zaak waar...Na ongeveer zeven jaar geleden een koffieapparaat te hebben gekocht bij toen nog De Harense Smid ging het apparaat steeds slechter werken. Na kort telefonisch overleg terug naar de huidige zaak waar het apparaat is nagekeken en overleg gehad over hoe te handelen bij definitieve uitval van het apparaat. Na een week weer terug naar de winkel en daar uitgebreid overleg te hebben gehad een nieuw apparaat gekocht. Hulde voor het meedenken, het luisteren en het vervolgens zeer goed adviseren naar een nieuw apparaat. Dank we waren al jaren klant en zullen dat zeker blijven.