- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Dekkers aan!
Prima en snelle service. Zeer tevreden.
Een fijne winkel waar je eerlijk en deskundig advies krijgt. Mogelijk iets duurder dan online "dozenschuivers", maar dat is de service dubbel en dwars waard. Het bespaart je veel uitzoekwerk/tijd en voorkomt ook dat je uiteindelijk iets koopt dat je niet nodig hebt of dat niet aan je verwachtingen voldoet.
Deskundig, klantvriendelijk, snel
Ja al tig jaren de beste service van Waalwijk
Heel goede service
Service en vriendelijkheid
goed bedrijf, snel gereageerd op mijn klacht en die deskundig en snel opgelost
vriendelijk en deskundig personeel
de medewerkers zijn klantvriendelijk en service gericht
Klantenservice van hoge kwaliteit
Goede service en verstand van zaken.
Alles ging super makelijk en snel van bestellen tot aflevering. Goede telefonisch contact!
Echt geweldige service, zeer prettige sfeer, vakkundige en rustige uitleg over de producten. Dank aan John de Roon.
Top bedrijf met professionele en vriendelijke medewerkers die goed luisteren naar je wensen en met je mee denken.
Geweldige service en advies
Electro World Dekkers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Dekkers heeft de volgende resultaten bereikt:
goed bedrijf, snel gereageerd op mijn klacht en die deskundig en snel opgelost
vriendelijk en deskundig personeel
de medewerkers zijn klantvriendelijk en service gericht
Klantenservice van hoge kwaliteit
Goede service en verstand van zaken.
Geweldige service en advies
Electro World Dekkers heeft de volgende resultaten bereikt: