Eerlijk advies, ook wanneer jullie niet goedkoper kunnen leveren dan het alternatief waarmee we aankomen. Toch voor jullie gekozen voor de service dichtbij voor het geval er iets mis gaat.
Mutsaers
Prettige samenwerking.
Anne-Marie Pelders
Zeer goede ervaringen!
Elly en Jan Koks
Goede vakkennis en Brabantse gemoedelijkheid. Een perfecte combinatie.
Patrick
Zeer goede uitleg en er werd ruim de tijd genomen voor advies
Van Hulten
Ondanks dat onze oude wasmachine niet bij dit bedrijf was gekocht, kwamen ze, toen deze stuk leek, dezelfde dag en zonder dat wij daar kosten voor hoefden te maken nog kijken of deze nog te...Ondanks dat onze oude wasmachine niet bij dit bedrijf was gekocht, kwamen ze, toen deze stuk leek, dezelfde dag en zonder dat wij daar kosten voor hoefden te maken nog kijken of deze nog te repareren was. Dat bleek niet het geval, waarna wij van uitstekend advies zijn voorzien bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine die enkele dagen later al werd geleverd. Bij levering werd deze netjes geïnstalleerd en kregen we een zeer complete uitleg. Al met al een erg positieve ervaring. Electro World Dekkers heeft er een klant bij!