N. Van Beurden

Op vrijdagavond meldde ik dat mijn TV kapot was. Binnen een uur stond om 21.15 uur een hele sympathieke en kundige monteur bij mij op de stoep om het probleem te beoordelen. Mijn TV ging mee ter... Op vrijdagavond meldde ik dat mijn TV kapot was. Binnen een uur stond om 21.15 uur een hele sympathieke en kundige monteur bij mij op de stoep om het probleem te beoordelen. Mijn TV ging mee ter reparatie en er werd meteen nog een leen TV geplaatst. Onze nieuwe TV hebben wij ook bij Dekkers gekocht en we zijn zeer goed, vriendelijk en vakkundig geholpen aldaar. Fijne mensen, goed advies en zeer goede service.

Super goed geholpen

Gerard Kuis

Ze waren erg klantvriendelijk en hebben me goed geholpen.

Van Es

Allereerst perfecte uitleg van de mogelijkheden,erna prima installatie!

Gerard

Vriendelijk personeel en uitstekende service

Rob

Vak kennis en denken in oplossingen.

Wim Knepfle

De service en persoonlijk advies is gewoon top. Degelijk en eerlijk advies. Ze denken met je mee en geven jou mee wat voor jou het beste is.

J.C.M. Schroots-IJpelaar

Zeer tevreden over electro world waalwijk

Van Gogh

We belde voor een reparatie en binnen een dag was de monteur geweest. Hij legde goed uit hoe het kon dat het apparaat kapot was gegaan en wat we eraan konden doen om het in de toekomst te voorkomen

Scholt

Keurige levering en installatie, goede offerte en snelle service, deed iedereen het maar zoals u.