Goede service, had op internet al een paar types koelkast opgezocht, met Henk gebeld die mij een mooi aanbod deed voor de koelkast. Op dinsdag akkoord gegeven en donderdag de koelkast al in...Goede service, had op internet al een paar types koelkast opgezocht, met Henk gebeld die mij een mooi aanbod deed voor de koelkast. Op dinsdag akkoord gegeven en donderdag de koelkast al in huis. Super bedankt voor de goede service.
Peter j.p.huijbers@ziggo.nl
Vakkundig geholpen.
Henry
Alleen contact gehad via de mail en online winkel. goed geholpen en komen hun woord na
Kennis en kunde is prima Aandacht voor de klant top
Mooie winkel prima geholpen.
Henri
Goede service in de winkel ! AEG wasmachine was op voorraad, een paar dagen later werd de wasmachine op afspraak geleverd, ook deze service was goed ! Wasmachine werd binnen gebracht...Goede service in de winkel ! AEG wasmachine was op voorraad, een paar dagen later werd de wasmachine op afspraak geleverd, ook deze service was goed ! Wasmachine werd binnen gebracht en de “oude” werd weer meegenomen !
Arie Camfferman
Goede begeleiding en ze doen wat je vraagt hebben een verzorgde winkel waar je graag wat kopt met kennis van zaken.