H. van der Wal
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Dick Sjabbens aan!
100% beveelt Electro World Dick Sjabbens aan!
vlotte bezorging
Gewoon PRIMA
Goed voor gelicht. Goed gevoel bij verkoper
Vriendelijke mensen, denken mee.
Een vriendelijke service
Goede service, had op internet al een paar types koelkast opgezocht, met Henk gebeld die mij een mooi aanbod deed voor de koelkast. Op dinsdag akkoord gegeven en donderdag de koelkast al in huis. Super bedankt voor de goede service.
Vakkundig geholpen.
Alleen contact gehad via de mail en online winkel. goed geholpen en komen hun woord na
Kennis en kunde is prima Aandacht voor de klant top
Mooie winkel prima geholpen.
Goede service in de winkel ! AEG wasmachine was op voorraad, een paar dagen later werd de wasmachine op afspraak geleverd, ook deze service was goed ! Wasmachine werd binnen gebracht en de “oude” werd weer meegenomen !
goede begeleiding en ze doen wat je vraagt hebben een verzorgde winkel waar je graag wat kopt met kennis van zaken.
Prettige ontvangst in winkel, goede en duidelijke uitleg over aan te schaffen producten, factuur na levering via mail. Kortom fijne ervaring.
Goed advies bij aankoop en ook de installatie was top! Service staat hier hoog in het vaandel.
Electro World Dick Sjabbens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Dick Sjabbens heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Dick Sjabbens
Hoofdstraat 35
7981AD Diever
vlotte bezorging
Gewoon PRIMA
Goed voor gelicht. Goed gevoel bij verkoper
Vriendelijke mensen, denken mee.
Een vriendelijke service
Vakkundig geholpen.
Kennis en kunde is prima Aandacht voor de klant top
Mooie winkel prima geholpen.
Electro World Dick Sjabbens heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Dick Sjabbens