9.2 /10

checkbox100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Marco van der Eijk

Heldere voorlichting in de winkel, levering thuis helemaal netjes geregeld en volgens afspraak.

J. Braamskamp

goede lokale elektrozwak, die ook kleine dingen kan repareren

Andre de Groot

Prima klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Ton, Leusden

Een zaak waar de klant nog koning is. Deskundig en vriendelijk personeel. Servicegericht. Meedenkend. Nette aflevering aan huis. Ruim aanbod. Mooie zaak.

Kees

Aardige mensen, persoonlijk goede vakkundige service. Goede producten.

Wim

Goed advies en vlotte levering

Inge

SterSterSterSterLege ster

Op tijd geleverd en op de juiste plaats neergezet. Uit ervaring weet ik dat ze een goede service leveren als er service nodig is.

super service en assortiment

Marty

Fijne winkel met top personeel. Vriendelijk en kundig advies. Uitgebreid assortiment met prima prijzen

Antonie Donath

SterSterSterSterLege ster

Een prettig gesprek en goed en eerlijk advies van de verkoper. Weer heel tevreden

Inez de Jager

geweldige aardige medewerkers Dennis en Peter wat een service top wordt te oud voor zelf aansluiting ,geweldig geholpen Inez de Jager

Xx

SterSterSterHalve sterLege ster

Persoonlijker

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Goede heldere afspraken, ook het nakomen van de afspraken prima. Vriendelijk en behulpzaam. Denken mee en zijn bereid een stapje extra te doen. Deskundig en betrouwbaar

JEW Roozenburg

SterSterSterLege sterLege ster

Mijn lage tevredenheidscijfer heeft te makenmet het feit, dat jullie geen korting wilden geven op de thermostaat die na 3 jaar kapot is gegaan. En dat ik geen gespecificeerde rekening heb gekregen met de kosten van de thermostaat en het arbeidsloon apart Over de monteur, die er al na 2 dagen was en een week later de nieuwe thermostaat plaatste ben ik zeer tevreden. Zou hem een 9 willen geven.

Goedhart

Super service! Dennis regelt alles echt top en vertrouwd. We blijven trouw aan Drieenhuizen al wel meer dan 50 jaar!

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Drieenhuizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Drieenhuizen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 december 2018

Electro World Drieenhuizen

Electro World Drieenhuizen is al jaren een begrip in Amersfoort en omstreken, onder andere vanwege de uitstekende service die er wordt geboden. Wij zorgen ervoor dat u profiteert van een uitgebreide garantie en dat u de winkel uitloopt met het product waar u naar op zoek was. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment. We maken daarbij gebruik van een groot aantal bekende merken onder andere Bose, Sonos, Bosch ,Miele, Liebherr, LG en Samsung. U kiest voor pure kwaliteit, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een heel scherpe prijs. Zodra u nieuwe elektronica nodig heeft is het verstandig om eens langs te gaan bij ons. De kans is groot dat u binnen enkele ogenblikken een beeld krijgt van waar u naar zoekt. Vervolgens kunnen we u uitstekend adviseren over het gebruik van de apparaten en het exemplaar dat het best aansluit bij uw specifieke behoeften en uw persoonlijke situatie.

Leusderweg 145-147

Marco van der Eijk

J. Braamskamp

goede lokale elektrozwak, die ook kleine dingen kan repareren

Andre de Groot

Prima klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Ton, Leusden

Kees

Aardige mensen, persoonlijk goede vakkundige service. Goede producten.

Wim

Goed advies en vlotte levering