Van der Toorn
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Druten aan!
Prettig geholpen, zoals altijd!
altijd vriendelijk en gezellig personeel echte aanrader.
Je wordt bij Electro World vriendelijk te woord gestaan. Ze zijn duidelijk richting de klant en komen datgene, wat is afgesproken na.
Ik heb onlangs een oven gekocht bij Electro World via Ben en ik ben ontzettend tevreden over de service. Ben heeft mij fantastisch geholpen door verschillende opties aan te bieden die volledig aansloten bij mijn wensen. Hij dacht echt mee en nam de tijd om alles goed uit te leggen. De oven was snel leverbaar en werd op de afgesproken datum tot aan de deur geleverd, wat de ervaring nog beter maakte. Een super service! Ik zou Electro World zeker aanraden voor toekomstige aankopen.
Top
Netjes en deskundig geholpen.
Goede service
Klant gericht , goede service
Hele goede service en super goede adviezen en uitleg over alles, en super personeel in de winkel.
Goed advies, snelle service, heel aardig personeel!
Klantvriendelijk en goed advies
Goed deskundig advies
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Hebben zeer veel kennis van zaken en komen altijd hun afspraken na.
Snelle service en goede prijs
Electro World Druten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Druten heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig geholpen, zoals altijd!
altijd vriendelijk en gezellig personeel echte aanrader.
Top
Netjes en deskundig geholpen.
Goede service
Klant gericht , goede service
Goed advies, snelle service, heel aardig personeel!
Klantvriendelijk en goed advies
Goed deskundig advies