Heel prettig om een fysieke winkel in de buurt te hebben met levende medewerkers. Zoveel fijner dan online kopen.
Erik Kuipers
Super meedenken van de eigenaar. Komen afspraken na en leveren snel.
Marcel van Rossum
Ruud
Stap binnen voor een Samsung warmtepomp droger, de verkoper deelde mee deze niet te hebben staan. Tevens gelijk zijn mening dat deze drogers de onderkantkwaliteit is van de drogers en dat de AEG /...Stap binnen voor een Samsung warmtepomp droger, de verkoper deelde mee deze niet te hebben staan. Tevens gelijk zijn mening dat deze drogers de onderkantkwaliteit is van de drogers en dat de AEG / Miele veel beter zijn. Ik kreeg het gevoel dat hij alleen datgene wil verkopen wat in zijn assortiment aanwezig is. We wilde ook een nieuwe TV en Koffiemachine kopen. Ben naar buiten gegaan, erg arrogant kwam deze jongeman op ons over. Dan maar naar Expert in Elst, netjes en daar goed geholpen door een kundig persoon. Jammer...
Leni
Zeer klantvriendelijk en snelle reactie
Jolanda Cobussen
Hele goede service
Klant vriendelijk en beklaam
Nolda
Correct behandeling en goed advies
Han
Mijn moeder had wasmachine kapot, geen tijd om echt te zoeken. Na een telefoontje een perfecte advies gekregen voor welke machine, want hij moest zeer makkelijk bedienbaar zijn. Machine...Mijn moeder had wasmachine kapot, geen tijd om echt te zoeken. Na een telefoontje een perfecte advies gekregen voor welke machine, want hij moest zeer makkelijk bedienbaar zijn. Machine gebracht en aangesloten. Moeders heel blij. Super service.
Zij nemen alle tijd voor de klant, zodat een juiste beslissing gemaakt kan worden. Ook snel en deskundig geïnstalleerd. Een goede service!