9.3 /10

checkbox100% beveelt Electro World Frans Smits aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Eef Bekkers

Frans Smits kon op korte termijn een nieuwe vaatwasser leveren en installeren

Peggy Melis

Dicht bij en van alles te koop en te regelen. Het is fijn zo'n zal in ons dorp te hebben. Persoonlijke service maakt blij!

Ine Smulders

Goede service en klantvriendelijk

Joost

Prettig contact met de medewerkers, ze zijn behulpzaam en komen met goede adviezen.

Joost van Loon

Altijd de super service van een echte winkel.

Fam. Janssens , loon op Zand

Zeer deskundig en hulpvaardig . Reeds jaren klant van Electro World Frans Smits, naast internet vragen en oplossingen en reparaties ook diverse kwaliteisapparatuur gekocht , van tv ‘s tot wasmachine, droger , etc

Theo en Rini Egging

In zeer korte tijd gingen essentiële apparaten kapot. O.a. wasdroger, inductiekookplaat werden vervangen binnen no time. Redelijke prijs voor een goede kwaliteit. Professioneel geïnstalleerd. Daarnaast kwam onze geluidsinstallatie in ongerede em werd vlot hersteld en tevens opnieuw geïnstalleerd. Overmaat van ramp brak een belangrijkonderdeel van de ovendeur af. De keukenleverancier (was nog niet zo lang geleden geïnstalleerd) verwees naar de fabrikant van daar uit kwam een monteur zonder onderdelen kijken en ging onverrichter zaken weer terug. Nu 2 maanden later nog niets vernomen. Bij Electro World langs gegaan en daar werd direct passende actie ondernomen. Al met al blijven wij erg tevreden over onze dorpsgigant. Fijne en betrouwbare mensen met service in hun bloed.

Jannus

Duidelijk en professioneel advies en komt afspraken na. Fijn bedrijf en raad het andere aan!

J Somers

SterSterSterSterLege ster

Prettig te woord gestaan en reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

Jack Hack

Zeer behulpzaam. Neemt de tijd voor je. Kennis van zaken. Fijne omgang.

Marc

Eerlijke en goede service! Prijs/kwaliteit dik in orde!

martin van dartel

koop er sinds jaar en dag mijn zaken word er altijd goed geholpen

Fam. Oerlemans

Goede uitleg, Snelle levering en volgens afspraak Wat wil je nog meer

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Goed en gemakkelijk contact. Persoonlijke aandacht. Men kent je als gewaardeerde klant. Goede en snelle actie en service.

Paul Brouwers

Aardig mensen goed geholpen redelijk snelle levering

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Frans Smits verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Frans Smits heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 30 april 2019

Electro World Frans Smits

Welkom bij Electro World Frans Smits! Bij ons kunt u gemakkelijk, zeker en zorgeloos kopen. Wij zijn al jarenlang dé specialist in beeld- en geluidsapparatuur voor de regio Loon op Zand en ruim daar buiten. Ons kwalitatief hoogwaardig assortiment is samengesteld uit de beste merken tegen de beste prijzen. Ook zijn wij al lange tijd gespecialiseerd in Witgoed apparaten zowel verkoop als reparatie! Bij ons loopt u, zoals vanouds, gemakkelijk binnen voor een eerlijk en degelijk advies. Zo koopt u ten allen tijden zeker en zorgeloos een goed product. Onze vakmensen adviseren en begeleiden u graag en deskundig, zodat u jarenlang optimaal geniet van uw investering.

OranjePlein 6

Ine Smulders

Goede service en klantvriendelijk

Joost

Joost van Loon

Altijd de super service van een echte winkel.

Fam. Janssens , loon op Zand

Theo en Rini Egging

Jannus

J Somers

SterSterSterSterLege ster

Prettig te woord gestaan en reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

Jack Hack

Zeer behulpzaam. Neemt de tijd voor je. Kennis van zaken. Fijne omgang.

Marc

Eerlijke en goede service! Prijs/kwaliteit dik in orde!

martin van dartel

koop er sinds jaar en dag mijn zaken word er altijd goed geholpen