Maij gobbels
Hebben mij na 2 dagen gebeld over product goede service
96% beveelt Electro World Geelen aan!
Hebben mij na 2 dagen gebeld over product goede service
Perfect! De reparatie vond tijdig, snel en vakkundig plaats.
Snelle en vakkundige telefonische hulp.
Als je zaken rechtstreeks met Geelen gedaan hebt ga je niet meer op intranet zoeken. Top geholpen.
Zoals altijd, perfect. Electro World Geelen is de goede wijn die geen krans behoeft.
Zoals altijd, perfect.
Goede uitleg en super advies, we komen er al jaren
Top geregeld
vaatwasmachine
Zeer goede service
Electro World Geelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Geelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Hebben mij na 2 dagen gebeld over product goede service
Perfect! De reparatie vond tijdig, snel en vakkundig plaats.
Snelle en vakkundige telefonische hulp.
Zoals altijd, perfect.
Prima service ,