Bert
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
heel goed
Goede uitleg vriendelijk personeel
Zijn vriendelijk en helpen je snel. Geven ook duidelijk en in mijn ogen eerlijk advies
Goedemorgen service en advies
De verkoper heeft veel verstand van zaken en geeft de informatie duidelijk doot. De service is uitstekend. de mensen die de koelkast gebracht hebben waren vriendelijk en voorzichtig bij het plaatsen.
Prima service en heel snel alles geregeld , top !
Ik heb eerder nog geen contact gehad met Electro World Goes, maar mijn telefonisch contact over deze kwestie was oké.
Prima zaak
Prima en vakkundig personeel. Ruime keuze.
Ruime keuze en prettige bediening.
Een service gericht bedrijf met vriendelijk personeel.
Verkopers nemen de tijd voor je en geven goede uitleg. Ook de thuis bezorging en installatie is heel goed .
Mijn eerste ervaring met Electro World was een accu voor mijn laptop,goede service en prijs,zelfde dag een mooie Hisense smart TV gekocht,nette en vriendelijke behandeling en een ervaren monteur die de TV heeft geinstaleerd,en vervolgens een fijne sound bar aangekochten wederom een ervaren monteur die alles netjes heeft aangesloten en duidelijk heeft uitgelegt,vriendelijke mensen in de winkelen een hele goede service,echt een aanrader voor iedereen die gaat winkelen bij Electro World .
Snelle reactie en fijn via telefoon tips gekregen die het probleem opgelost hebben.
Electro World Goes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Goes heeft de volgende resultaten bereikt:
heel goed
Goede uitleg vriendelijk personeel
Goedemorgen service en advies
Prima service en heel snel alles geregeld , top !
Prima zaak
Prima en vakkundig personeel. Ruime keuze.
Ruime keuze en prettige bediening.
Een service gericht bedrijf met vriendelijk personeel.
Electro World Goes heeft de volgende resultaten bereikt: