van der Maas
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Gorkum aan!
heel klant vriendelijk en super goede service
Vlotte service. Product was niet op tijd op voorraad in Gorinchem, werd keurig opgelost. Complimenten!
Goede service
mooie winkel goed peroneel
Vriendelijke winkel met goede bediening.
Prima winkel word altijd goed geholpen en nemen de tijd voor je
Goed geholpen
Personeel met kennis van zaken en luisteren goed naar je wensen.
Kennis van de mensen en de hulpzaamheid
Zeer goede begeleiding
Goed advies, nette prijzen. Lokaal heeft sowieso voor mij de voorkeur.
Een vertrouwd adres voor alle witgoed en bruingoed aankopen. Prettige mensen.
Goed bedrijf waar je van op aan kunt, duidelijk in de communicatie, komen hun afspraken na en zijn kundig
Overzichtelijk. Vriendelijke mensen met goed advies.
Klantvriendelijk en goede service
Electro World Gorkum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Gorkum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Gorkum
Piazza Center 79
4204BT Gorinchem
Goede service
mooie winkel goed peroneel
Vriendelijke winkel met goede bediening.
Prima winkel word altijd goed geholpen en nemen de tijd voor je
Goed geholpen
Personeel met kennis van zaken en luisteren goed naar je wensen.
Kennis van de mensen en de hulpzaamheid
Zeer goede begeleiding
Goed advies, nette prijzen. Lokaal heeft sowieso voor mij de voorkeur.
Een vertrouwd adres voor alle witgoed en bruingoed aankopen. Prettige mensen.
Overzichtelijk. Vriendelijke mensen met goed advies.
Klantvriendelijk en goede service
Electro World Gorkum heeft de volgende resultaten bereikt: