Ruben
Zeer vriendelijk en adequaat advies en zelfs vrijblijvende hulp gekregen voor een probleem waar ik mee zat in onze installatie.
100% beveelt Electro World Grootaarts aan!
Ze doen niet wat ze beloven. Na ruim een half jaar, twee keer thuis opmeten van de maten van de afzuigkap en verschillende malen bellen geen enkele reactie.Ik geef het op!
Goede service
vriendelijk en goede uitleg.
Gewoon goed.
Prettige niet te grote zaak met een persoonlijke benadering, professioneel en passend advies, heldere uitleg van de verschillende merken, voors en tegens, we hebben precies de juiste stofzuiger gekocht!
Deskundig advies, prettige behandeling, snelle levering.
Snelle service, bekwaam
Vind het helemaal prima goede service en aardige mensen en goede kwaliteit
goeie service en vriendelijke mensen
Het zijn toppers! Kwaliteit & service voor goede prijs! Dankjewel
Goede voorlichting, snelle service
Een week gewacht op een tv die moeilijk leverbaar was. Vervolgens heeft Erik een goed alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Vervolgens de volgende dag geleverd door twee vriendelijke bezorgers. Heel tevreden hierover. Tv werkt perfect, mooi beeld, duimpje!
Top service goede prijzen
Goede service en klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden, al meer dan 30 jaar klant.
Electro World Grootaarts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Grootaarts heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Grootaarts
Nieuwstraat 14
6511PT Nijmegen
Goede service
vriendelijk en goede uitleg.
Gewoon goed.
Deskundig advies, prettige behandeling, snelle levering.
Snelle service, bekwaam
Vind het helemaal prima goede service en aardige mensen en goede kwaliteit