Renee reneeprins@hotmail.com
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hagedoorn aan!
Prima geholpen vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk geholpen met goed advies.
Mijn was combinatie stond niet meer waterpas, ze waren er na melding vlot bij het weer waterpas te zetten heel blij mee
Goede service behandeling en voorlichting
Zeer deskundig en betrouwbaar.
Altijd snelle en goeie service. Ook eerlijk advies wanneer een reparatie wel of niet de voorkeur heeft
Duidelijke uitleg over de televisie en daarna ook nog geweldige service aan huis
Goede service
Het is een fijne winkel. Ze hebben een super team van deskundig personeel. Vriendelijke, kundig en altijd goed meedenkend. Niet het duurste product willen verkopen, maar het product dat bij u past.
Daar krijg je goede service en altijd vriendelijk geholpen
Vanaf het moment dat wij Fa. Hagedoorn hebben benaderd zijn wij deskundig geadviseerd en hebben wij goede service gekregen bij het kopen, installeren en goede uitleg over het gebruik van de door ons gekochte apparatuur. Bovendien is de reparatieservice van onze andere apparaten zeer goed geweest! Wij zullen in de toekomst - bij vervanging van overige apparaten - zeker weer bij Fa. Hagedoorn kopen.
Ze doen wat ze beloven. Heel goede service.
Super service en dat is de reden dat ik liever iets duurder aankoop. Als er iets is, staan ze altijd paraat. Heel behulpzaam.
Ik ben heel tevreden met de service van Electro World Hagedoorn. Wasmachine en Smartoven gekocht en dit is keurig op tijd bezorgd.
We werden netjes en snel geholpen. Service is prima.
Electro World Hagedoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hagedoorn
Keizersgracht 27
7941KB Meppel
Prima geholpen vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk geholpen met goed advies.
Goede service behandeling en voorlichting
Zeer deskundig en betrouwbaar.
Goede service
Daar krijg je goede service en altijd vriendelijk geholpen
Ze doen wat ze beloven. Heel goede service.
We werden netjes en snel geholpen. Service is prima.
Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hagedoorn