9.3 /10

checkbox100% beveelt Electro World Hagedoorn aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Renee reneeprins@hotmail.com

Prima geholpen vriendelijk en behulpzaam personeel

N.V.

Vriendelijk geholpen met goed advies.

Hannah A

Mijn was combinatie stond niet meer waterpas, ze waren er na melding vlot bij het weer waterpas te zetten heel blij mee

R. ten Veen

Goede service behandeling en voorlichting

SterSterSterSterLege ster

Zeer deskundig en betrouwbaar.

Marcel

Altijd snelle en goeie service. Ook eerlijk advies wanneer een reparatie wel of niet de voorkeur heeft

Gerri

Duidelijke uitleg over de televisie en daarna ook nog geweldige service aan huis

Albert-Jan

Goede service

Stefan Witvoet

Het is een fijne winkel. Ze hebben een super team van deskundig personeel. Vriendelijke, kundig en altijd goed meedenkend. Niet het duurste product willen verkopen, maar het product dat bij u past.

Daar krijg je goede service en altijd vriendelijk geholpen

H.de Korte, Meppel

Vanaf het moment dat wij Fa. Hagedoorn hebben benaderd zijn wij deskundig geadviseerd en hebben wij goede service gekregen bij het kopen, installeren en goede uitleg over het gebruik van de door ons gekochte apparatuur. Bovendien is de reparatieservice van onze andere apparaten zeer goed geweest! Wij zullen in de toekomst - bij vervanging van overige apparaten - zeker weer bij Fa. Hagedoorn kopen.

Fam. Ouwerkerk

Ze doen wat ze beloven. Heel goede service.

A.G

Super service en dat is de reden dat ik liever iets duurder aankoop. Als er iets is, staan ze altijd paraat. Heel behulpzaam.

John Bremer

Ik ben heel tevreden met de service van Electro World Hagedoorn. Wasmachine en Smartoven gekocht en dit is keurig op tijd bezorgd.

SterSterSterSterLege ster

We werden netjes en snel geholpen. Service is prima.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Hagedoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2018

Electro World Hagedoorn

Hagedoorn Meppel is al meer dan 30 jaar de speciaalzaak op het gebied van televisie's, audio en huishoudelijke apparaten, zoals wasautomaten, droogautomaten, koelkasten, vriezers etc. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. In onze sfeervolle en overzichtelijke winkel voorzien wij u graag van deskundig advies over de beste merken. Hagedoorn beschikt over een eigen technische dienst o.a. voor reparatie aan wasautomaten, droogautomaten en het plaatsen van inbouw-apparaten. Daarnaast bezorgen wij gratis bij u aan huis.

Keizersgracht 27

7941KB Meppel

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Renee reneeprins@hotmail.com

Prima geholpen vriendelijk en behulpzaam personeel

N.V.

Vriendelijk geholpen met goed advies.

Hannah A

R. ten Veen

Goede service behandeling en voorlichting

SterSterSterSterLege ster

Zeer deskundig en betrouwbaar.

Marcel

Gerri

Albert-Jan

Goede service

Stefan Witvoet

Daar krijg je goede service en altijd vriendelijk geholpen

H.de Korte, Meppel

Fam. Ouwerkerk

Ze doen wat ze beloven. Heel goede service.

A.G

John Bremer

SterSterSterSterLege ster

We werden netjes en snel geholpen. Service is prima.

Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10