Je krijgt eerlijke informatie en ze denken met je mee wat in jou geval het beste kan zijn en ze hebben verstand van wat ze verkopen dat zie ik ook wel eens anders
R. Koopman
We worden altijd vriendelijk ontvangen en we worden goed geholpen . een luisterend oor en ze staan altijd klaar voor advies en hulp. we zijn meer dan dik tevreden.
Yvonne
Prettige winkel, vriendelijke medewerkers en meedenkend met de klant.
Hetty Niewzwaag
Fijne winkel en behulpzaam personeel, ze weten waar ze het over hebben Tevens heel goede service!
Els
Verkoopt goede apperatuur met goede uitleg. Alleen jammer dat bij de vaarwasser toch de deur niet opend na afloop progamma, zoals wel werd gezegd. Het inbouwen verloopt vlot, netjes en heel...Verkoopt goede apperatuur met goede uitleg. Alleen jammer dat bij de vaarwasser toch de deur niet opend na afloop progamma, zoals wel werd gezegd. Het inbouwen verloopt vlot, netjes en heel deskundig. Snelle levering. Goed in reparaties.
Dries Vinke
Vriendelijke verkopers met verstand van zaken , altijd komen zij met het juiste advies