Goede voorlichting en snelle en correcte installatie
Bea
Een kapotte koel/vrieskast is een ramp als je zoals m’n moeder van 92 afhankelijk bent van maaltijden. Gelukkig dacht Electro Wirld Hagedoorn in Meppel met ons mee, konden we vlot een...Een kapotte koel/vrieskast is een ramp als je zoals m’n moeder van 92 afhankelijk bent van maaltijden. Gelukkig dacht Electro Wirld Hagedoorn in Meppel met ons mee, konden we vlot een prima geprijsde koelkast bestellen en tot de levering kreeg m’n moeder een tafelijskast met vriesvak te leen. Wat een geweldige service! Heel erg bedankt!
Postma
Een bedrijf die met de klant mee denkt met de inkoop en altijd goede service verleent. En ook zeer goede vakmensen in dienst heeft.
Fam Cevat
Prima service altijd oplossingsgericht. Prettige mensen in dienst
Wilma Nijsingh
Super service.... Ik had dringend een wasmachine nodig. Half 12 in de ochtend de wasmachine gekocht, en 2 uur later keurig netjes bij mij thuis afgeleverd en aangesloten. Terwijl ze het...Super service.... Ik had dringend een wasmachine nodig. Half 12 in de ochtend de wasmachine gekocht, en 2 uur later keurig netjes bij mij thuis afgeleverd en aangesloten. Terwijl ze het enorm druk hadden. Echt super service
Johan
Ruime keus, vriendelijk personeel, en goede uitleg.
Andre Kreulen
Altijd service gericht.
Goede voorlichting en prima service.
Herman De Woo
Super goede service! Wij kwamen voor een koffiemachine, En werden heel goed geholpen door Sven. Niet opdringerig en een hele nette prijs! De machine is zelfs...Super goede service! Wij kwamen voor een koffiemachine, En werden heel goed geholpen door Sven. Niet opdringerig en een hele nette prijs! De machine is zelfs thuisbezorgd! Zijn nu toe aan een nieuwe tv, en komen zeker terug!