Peter
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hamers aan!
Professioneel personeel
Goed advies en top service!
Fijne winkel met goed advies en er wordt meegedacht voor goede oplossingen als er problemen zijn.
Prettig zaken te doen
We worden altijd goed geholpen. Alle medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en klantvriendelijk. Bij ingewikkelde apparaten blijven ze geduldig en leggen in eenvoudige taal alles uit.
Erg goed geholpen, komen dr afspraken na
klantvriendelijk, erg plezierige service
Geweldige service. Goede en uitgebreide advisering. Bij afleveren vaatwasser ook nog even gekeken naar problemen met TV. Chapeau!
Altijd zeer vriendelijk, zoeken mee naar oplossingen en zijn deskundig op hun gebied. Daarnaast ook leuke lui die open en betrokken zijn.
Prima service bij Hamers
prettig, kundig, service
Met aandacht helpen bij het kiezen van een goed product.
Goede service
Uitstekende service, dat zie je niet vaak meer.
Electro World Hamers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hamers heeft de volgende resultaten bereikt:
Professioneel personeel
Goed advies en top service!
Prettig zaken te doen
Erg goed geholpen, komen dr afspraken na
klantvriendelijk, erg plezierige service
Prima service bij Hamers
prettig, kundig, service
Met aandacht helpen bij het kiezen van een goed product.
Goede service
Uitstekende service, dat zie je niet vaak meer.
Electro World Hamers heeft de volgende resultaten bereikt: