Hans
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hartelust aan!
Goede service zowel in de winkel als bij installeren
Aardige mensen en ze hebben alles netjes aan gesloten alleen het licht wat achter de tv brand brand niet zo fel meer
vriendelijke mensen, goede service
Vriendelijke- en deskundige advies. Personeel wees mij ook op de Cashback ea akties dit in tegenstelling tot andere winkels die ik bezocht heb daarom heb ik mijn Wasmachine bij hen gekocht! Er bestaat trouwens ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Ik kon het apparaat op afroep laten bezorgen hetgeen mij zeer goed uitkwam! Ik ben een zeer tevreden klant! Mijn volgende apparaat ga ik zeker weer bij hen aanschaffen!
De telefonische bereikbaarheid verloopt soepel daarna de vlotte inplanning waarbij de servicemedewerker eigenlijk een oogwenk kan beoordelen wat het euvel is. Het kapotte onderdeel besteld na een week monteur aan geweest om het kapotte onderdeel te vervangen. Dus uitstekende dienstbaarheid.
Prima zaak met goed personeel en service
Goede sfeer in de winkel
betrouwbaar
Goed en snel.
Goed product en goede service aan huis.
Heel goed
Goede service en klantvriendelijkheid
Kundig!
BEN AL 40 JAAR KLANT
Kom er al jaren,altijd goed advies, fijn personeel. Goede service.
Electro World Hartelust verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hartelust heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima zaak met goed personeel en service
Goede sfeer in de winkel
betrouwbaar
Goed en snel.
Goed product en goede service aan huis.
Heel goed
Goede service en klantvriendelijkheid
Kundig!
BEN AL 40 JAAR KLANT
Kom er al jaren,altijd goed advies, fijn personeel. Goede service.
Electro World Hartelust heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hartelust