Nvt
Artikel volgens geplaatst. Vriendelijke installateurs, vriezer keurig ingebouwd. Weinig uitleg over de werking, alleen verwijzing naar het instructieboekje.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hoogendoorn aan!
kennis van zaken, goede service. de onderlinge communicatie zou beter kunnen.
Betrouwbaar en vakmanschap
Top service en uitleg in de winkel. En goede service bij het leveren en inbouwen. Komen alle afspraken na en nemen alle oude apparatuur weer mee.
Prima service, goede voorlichting bij apparatuur.
Goede adviezen. Denken mee en komen met tips om eerst zelf te kijken of het probleem op te lossen is. Dit is gelukt en scheelt zo kosten!
Prima service.Prettig geholpen door Kevin.
Goede voorlichting in de winkel Bij het installeren duidelijke uitleg Vlotte levering
prima support
Geweldige service, klantvriendelijk!
Snelle reactie op reparatie verzoek.
Fijn contact vooraf en tijdens uitvoering. Helder advies
Prima service en prettig geholpen
Prettige zaak goed geholpen en geadviseerd! Medewerkers die de apparatuur installeerden werkten netjes! Ik ben tevreden.
afspraken nakomen.
Electro World Hoogendoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hoogendoorn
Julianastraat 26
2405CH Alphen aan den Rijn
kennis van zaken, goede service. de onderlinge communicatie zou beter kunnen.
Betrouwbaar en vakmanschap
Prima service, goede voorlichting bij apparatuur.
Prima service.Prettig geholpen door Kevin.
prima support
Geweldige service, klantvriendelijk!
Snelle reactie op reparatie verzoek.
Fijn contact vooraf en tijdens uitvoering. Helder advies
Prima service en prettig geholpen