Aardig behulpzaam goede service ik hadvragen en ze kwamen dezelfde dag nog om het op te lossen
Priscilla huijbrechts
Super vriendelijk personeel. Snelle service.
Danny
Goede winkel
AJD van Es
Hoppenbrouwers is een fijne zaak en het is prettig om in deze winkel te kopen. Vriendelijk en deskundig personeel.
Marcel Tummers
Prima en eerlijke voorlichting mbt aanschaf stofzuiger en tv, ivm installatie tv ook bezoek aan huis ter beoordeling van de situatie, daarna tv besteld en laten hangen en tv ingesteld &...Prima en eerlijke voorlichting mbt aanschaf stofzuiger en tv, ivm installatie tv ook bezoek aan huis ter beoordeling van de situatie, daarna tv besteld en laten hangen en tv ingesteld & bedieningsgemak op 1 afstandsbediening voor soundbar, tv & ziggo mediabox, kortom top
Een geweldig goed bedrijf wat ik me niet in kan denken als dit er niet meer zou zijn proficiat.
Prima winkel, goede service
Sonja Loos
Wasmachine besteld en binnen een dag geleverd door twee fantastische sterke mannen zoals afgesproken en de mevrouw die ik sprak aan de telefoon zo netjes en beleefd en ook goede uitleg van hoe of...Wasmachine besteld en binnen een dag geleverd door twee fantastische sterke mannen zoals afgesproken en de mevrouw die ik sprak aan de telefoon zo netjes en beleefd en ook goede uitleg van hoe of wat ik moest doen beste mensen enorm bedankt voor de goede en snelle service groet Sonja Loos
A.L.
Winkel waar je als klant serieus genomen wordt en je goed advies krijgt. De zaak ziet er ook netjes en overzichtelijk uit. En is het gewenste artikel niet aanwezig, dan wordt het (indien mogelijk)...Winkel waar je als klant serieus genomen wordt en je goed advies krijgt. De zaak ziet er ook netjes en overzichtelijk uit. En is het gewenste artikel niet aanwezig, dan wordt het (indien mogelijk) voor je besteld. Evt. levering en installatie van apparatuur geschiedt netjes volgens afspraak.
Peter Martens
Helder in de communicatie, afspraken worden nagekomen door vriendelijke en hulpvaardige medewerkers