W de Vries
Goede voortzetting van de service van de service van de vorige eigenaren met dezelfde vertrouwde gezichten..!#
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
Zeer goede service
prima geholpen, was gezellig boodschappen doen
Bijzonder vriendelijk en kundig
Goede service en klantvriendelijk
Lijkt ons prims voortzetting van fijne zaak van der Steen
Prima , zoals afgesproken geleverd en oké.
zeer prettig geholpen.
Goed bereikbaar. Goed aanbod van producten. Professioneel advies. Kennisrijk. Kleinschaligheid. Gericht op de klant.
Terzake kundig en vriendelijke mensen. Monteur tijdens plaatsen heeft net werk afgeleverd.
Prima geholpen. Op tijd op de afspraak.
Snelle reactie op het reparatie verzoek. Ook een goede passende oplossing voor de niet te repareren tv.
Ik ben blij met een electronica zaak in Bergen. Goeie persoonlijke benadering. De stofzuiger die ik kocht werd uiteindelijk zelfs snel thuisbezorgd.
Goede service en hele vriendelijke mensen
Electro World Koos Rood Bergen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
prima geholpen, was gezellig boodschappen doen
Bijzonder vriendelijk en kundig
Goede service en klantvriendelijk
Lijkt ons prims voortzetting van fijne zaak van der Steen
Prima , zoals afgesproken geleverd en oké.
zeer prettig geholpen.
Prima geholpen. Op tijd op de afspraak.
Goede service en hele vriendelijke mensen
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt: