Susan
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
Betrouwbaar prettig aardige mensen. TOP
wij kiezen bewust voor de dorpse ondernemer en houden van korte eerlijke behandeling
Vriendelijk geholpen en een super snelle service! Droogtrommel besteld en op dezelfde dag thuis geïnstalleerd.
Netjes gegereld alles ook met installeren
Prima, goed dat er een dergelijke winkel is in Bergen
Het plaatsen van de televisie ging snel en deskundig. Ook het afvoeren van het oude exemplaar was vanzelfsprekend. De monteur was vriendelijk.
Snelle en vakkundige service
Word geholpen als van ouds vriendelijk en correct
Ik ben heel vriendelijk geholpen in de winkel Duidelijke informatie en alles snel en goed geregeld . Het plaatsen van het apparaat wederom vriendelijke mannen en snel voor elkaar. Later gebeld dat er toch kog iets mis was en binnen een paar uur was ook dat geregeld. Ik ben heel blij met deze winkel.
Perfecte, vertrouwde service van medewerkers.
HEEL PRETTIG EN GOED GEHOLPEN
Net als vanouds goed geholpen, de mannen die de wasmachine kwamen installeren waren heel behulpzaam en attent. Dikke prima!
Betrokken. Komt met oplossingen. Vriendelijk en fantastisch om weer een lokale winkel te hebben.
prima geholpen. prima productinformatie.
Goede voortzetting van de service van de service van de vorige eigenaren met dezelfde vertrouwde gezichten..!#
Electro World Koos Rood Bergen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Koos Rood Bergen
Breelaan 29
1861 GC Bergen
Netjes gegereld alles ook met installeren
Prima, goed dat er een dergelijke winkel is in Bergen
Snelle en vakkundige service
Word geholpen als van ouds vriendelijk en correct
Perfecte, vertrouwde service van medewerkers.
HEEL PRETTIG EN GOED GEHOLPEN
prima geholpen. prima productinformatie.
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Koos Rood Bergen