A. de Bruin
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Kortman aan!
Fijne winkel met prima personeel
Ontzettend goede service! Ik ben super geadviseerd. en geholpen. Van advies in de winkel tot levering thuis en nazorg.
Afspraak is afspraak en goede service
Goede en eerlijke service
Top! Iwan zeer vriendelijk en behulpzaam. Eerlijk advies en geen ‘aansmeerder’. Denkt mee en neemt de tijd!
Goed advies, klantgericht en vriendelijk.
Behulpzaam, kundig en supervriendelijk
Zeer goed advies en service
Super
Geweldige service tijdens en na de aankoop. Als klant krijg je alle aandacht en uitleg. Mocht er iets niet goed zijn of gaan dan is de service nog steeds goed
Klantvriendelijk en goede hulp bij keuze apparaat
prima zaak
prima service, staat altijd klaaar voor de klant
Vriendelijke verkopers, die aandacht hebben voor de klant.
Electro World Kortman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Kortman heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne winkel met prima personeel
Afspraak is afspraak en goede service
Goede en eerlijke service
Goed advies, klantgericht en vriendelijk.
Behulpzaam, kundig en supervriendelijk
Zeer goed advies en service
Super
Klantvriendelijk en goede hulp bij keuze apparaat
prima zaak
prima service, staat altijd klaaar voor de klant
Vriendelijke verkopers, die aandacht hebben voor de klant.
Electro World Kortman heeft de volgende resultaten bereikt: