Soedesh Kalika
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Kortman aan!
Heel goed en netjes
Een prettige winkel om naar toe te gaan met deskundige en vriendelijke verkopers. Zeer aan te bevelen.
Uitstekende service. Prettig kopen.
Zeer fijn en netjes te woord gestaan. We waren al een paar keer geweest om informatie te verkrijgen over een 2 tal televisies en keer op keer weer netjes geholpen en te woord gestaan. Service staat voorop bij de mannen die hier werken en hebben allen kennis van hun aparatuur die ze verkopen. We hebben gekozen voor service en dat kregen we! Ze hebben zelf de tv bij ons thuis gebracht.
Geweldige service en heel vriendelijk personeel
Prima geholpen, en snelle service
Ik ben goed behandeld in de winkel en de service zal volgens afspraak goed gebeuren
Een professionele goed uitziende winkel, met gekwalificeerd personeel die tijd voor jou neemt.
Goede service
Klantvriendelijk en deskundig.
Prima personeel die weten waar ze het over hebben, prima winkel met ruime keus, is het niet in de winkel aanwezig zoeken ze het op en kan het alsnog besteld worden.
Ik kende Kortman wel van vroeger en de service is nog steeds uitstekend net zoals het aanbod.
Een winkel met een vriendelijke personeel met kennis van zaken.
Fijne winkel. Goede service .en ze zijn erg klantvriendelijk
Electro World Kortman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Kortman heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed en netjes
Uitstekende service. Prettig kopen.
Geweldige service en heel vriendelijk personeel
Prima geholpen, en snelle service
Goede service
Klantvriendelijk en deskundig.
Een winkel met een vriendelijke personeel met kennis van zaken.
Fijne winkel. Goede service .en ze zijn erg klantvriendelijk
Electro World Kortman heeft de volgende resultaten bereikt: