Rosita Hartog
Zeer goede service, zowel bij aankoop als bij plaatsing apparatuur.Eric is een vakman eerste klas, uitleg ook duidelijk en informatief, topservice. Dankjewel! Volgende koop 100% bij Kreutz👍
100% beveelt Electro World Kreutz aan!
Service is gewoon goed we komen er al jaren
Goed advies. Vriendelijk. Helaas maar weinig apparatuur aanwezig. Waar wij voor gingen was niet aanwezig.
Is sinds enige tijd onze leverancier voor huishoudelijke apparatuur. Niet de goedkoopste, echter de afspraken worden nagekomen. De service en vakkennis is uitstekend. In de winkel denkt men met de klant mee en worden er alternatieven geboden.
Heel kundig bedrijf
Na vergelijk met andere winkels weer terug gekomen bij Electro World Kreutz. In het verleden al eerdere aankopen gedaan. Prettige en eerlijke gesprekken.
Goede hulp en advies bij keuze.
Overzichtelijke webpagina, goede service, snelle levering
goede en deskundige hulp
Goede bediening, vriendelijk, goede uitleg, prima service.
De storing aan mijn televisie werd vakkundig opgelost.
Vriendelijke vakbekwaam en behulpzaam
Alles is prima van verkoop tot het oplossen van een probleem
Competent en duidelijk in adviezen
Geduldig, correct kundig
Electro World Kreutz verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Kreutz heeft de volgende resultaten bereikt:
Service is gewoon goed we komen er al jaren
Heel kundig bedrijf
Goede hulp en advies bij keuze.
Overzichtelijke webpagina, goede service, snelle levering
goede en deskundige hulp
Goede bediening, vriendelijk, goede uitleg, prima service.
De storing aan mijn televisie werd vakkundig opgelost.
Vriendelijke vakbekwaam en behulpzaam
Alles is prima van verkoop tot het oplossen van een probleem