Gemma Jansen
Geduldig, correct kundig
100% beveelt Electro World Kreutz aan!
Geduldig, correct kundig
Persoonlijke service. Ze nemen fijn de tijd voor je.
Goede deskundige service
Perfecte informatie vooraf en snelle en vakkundige levering.
Super heel goed
Heel goed en tevreden
In het algemeen goed!
perfect
Zeer vriendelijk. Duidelijke uitleg over het product
Vriendelijk van akkundig personeel.
vriendelijk en vakbekwaam advies bij aankoop. levering snel mooi op tijd.
Electro World Kreutz verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Kreutz heeft de volgende resultaten bereikt:
Geduldig, correct kundig
Persoonlijke service. Ze nemen fijn de tijd voor je.
Goede deskundige service
Perfecte informatie vooraf en snelle en vakkundige levering.
Super heel goed
Heel goed en tevreden
In het algemeen goed!
perfect
Zeer vriendelijk. Duidelijke uitleg over het product
Vriendelijk van akkundig personeel.
vriendelijk en vakbekwaam advies bij aankoop. levering snel mooi op tijd.
Electro World Kreutz heeft de volgende resultaten bereikt: