Ruud Hakkesteegt
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Leerdam aan!
Leuk contact in winkel . Aanschaf, bezorging, installatie verliep uitstekend
Een vriendelijke en snelle hulp bij het maken van je keuze.
Prima heel klant vriendelijk. Goed advies gehad zeer tevreden
Beste
Ben goed geholpen door de medewerkers
Vriendelijk personeel en goede service
Klantvriendelijk geven goeie info en goeie uitleg
zeer correct eerlijk advies
Een mooie kleine elektronicazaak waar de klant heel welkom is. De medewerkers komen geïnteresseerd en gemotiveerd over.
Fijne winkel die afspraken prima nakomt
Uitstekend .prima service. Snelle levering.
het was voor ons top. goed uit gelegd vriendelijk niet opdringend plus punten.
Altijd vriendelijk te woord gestaan, goede service. Vaatwasser gaf storing met 24 uur een monteur in huis die vriendelijk en netjes is. Bleek de pomp stuk, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld, en hoopte dat deze met 2 dagen binnen zou zijn. Dat was zo en hij heeft gelijk de pomp geplaatst zodra deze binnen was. Ook gelijk even de deur van de vaatwasser gesteld. En de rekening was ook heel netjes. Helemaal top!
Electro World Leerdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Leerdam heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Leerdam
Vlietskant 25
4141CL Leerdam
Leuk contact in winkel . Aanschaf, bezorging, installatie verliep uitstekend
Een vriendelijke en snelle hulp bij het maken van je keuze.
Prima heel klant vriendelijk. Goed advies gehad zeer tevreden
Beste
Ben goed geholpen door de medewerkers
Vriendelijk personeel en goede service
Klantvriendelijk geven goeie info en goeie uitleg
zeer correct eerlijk advies
Fijne winkel die afspraken prima nakomt
Uitstekend .prima service. Snelle levering.
het was voor ons top. goed uit gelegd vriendelijk niet opdringend plus punten.
Electro World Leerdam heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Leerdam