Goede prijs/kwaliteitverhouding, kom zeker nog eens terug !
Johan Steenbeek
Betrouwbaar & vakkundig
Van Stenwic
Prima bedrijf met goede service
H E Kramer.
Goede en snelle service + levering en installatie met duidelijke uitleg. Ook in de zaak een prima uitleg,dit maakte de keuze voor een Tv-toestel erg gemakkelijk. Goede en snelle service + levering en installatie met duidelijke uitleg. Ook in de zaak een prima uitleg,dit maakte de keuze voor een Tv-toestel erg gemakkelijk.
Service gericht bedrijf. Ik werd goed geadviseerd over de reparatie van mijn soundbar.
Je leeuwerink
Zeer goed
Donderdagmiddag gebeld (wasmachine wilde niet meer centrifugeren). Vrijdagmorgen monteur geweest (kosten voor reparatie zouden zodanig oplopen,dat wij voor een nieuwe wasmachine hebben gekozen)....Donderdagmiddag gebeld (wasmachine wilde niet meer centrifugeren). Vrijdagmorgen monteur geweest (kosten voor reparatie zouden zodanig oplopen,dat wij voor een nieuwe wasmachine hebben gekozen). Zaterdagmorgen stond de nieuwe wasmachine al in huis,als dat geen goede service is!
mieke pit
Heel goed geholpen en uitleg gehad !! Dank jullie wel.