Een moeilijk verkrijgbaar onderdeel voor een koffiezetmachine werd toch nog met enige moeite op alternatieve wijze op internet voor me gevonden, besteld en was doordoor al de volgende dag...Een moeilijk verkrijgbaar onderdeel voor een koffiezetmachine werd toch nog met enige moeite op alternatieve wijze op internet voor me gevonden, besteld en was doordoor al de volgende dag beschikbaar. Super!
j.veltmeijer
Vriendelijk en belangstellend geluisterd naar a.l.v. defect t.v. De monteur zou 's middags langs komen. Eind van de middag kwam de heer A.Oosterhof zoals was afgesproken en heeft de t.v. weer in...Vriendelijk en belangstellend geluisterd naar a.l.v. defect t.v. De monteur zou 's middags langs komen. Eind van de middag kwam de heer A.Oosterhof zoals was afgesproken en heeft de t.v. weer in orde gemaakt. Chapeau !!!
John Veldhuis
We zijn 75+ en hebben moeite met het ICT gebeuren, dus in de winkel gevraagd om te helpen met een nieuwe TV in de achterkamer omdat de oude geen goede aansluiting had bij overgang naar...We zijn 75+ en hebben moeite met het ICT gebeuren, dus in de winkel gevraagd om te helpen met een nieuwe TV in de achterkamer omdat de oude geen goede aansluiting had bij overgang naar Delta/Glasvezel. Geweldig geholpen, prima installering en uitleg. Helaas na 2 dagen per abuis de verkeerde afstandsbediening gebruikt. Gevraagd het te verhelpen, en Arjan kwam na winkeltijd gelijk even langs om het op te lossen. Wat een geweldige snelle service!!!
Anet
Aardige mensen en goede service top
Schoterman
Jan luisterde goed naar mijn wens en heeft het juiste product geadviseerd; een retro radio met goed geluid erin voor een redelijke prijs.
C
Goede service, luisterden naar mijn wensen wat betreft een wasmachine. Goede uitleg en snelle levering.
Bianca
Yurian heeft ons goed geholpen met het advies en toevallig bracht hij het ook bij ons.
Johannes Bijker
Printplaat laten repareren van een wasdroger, binnen een weekje gerepareerd. draait weer als een zonnetje.