B.MAATHUIS-VEELERS
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Oude Lashof aan!
100% beveelt Electro World Oude Lashof aan!
goed bedrijf met snelle levering en correcte service
Goede service vriendelijke werknemers leggen goed uit hoe alles werkt.
Vlot en vriendelijk.
Goede vlotte service. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Aardige mensen en zeer goede service en monteur
Top
Vriendelijke, vlotte en deskundige hulp in de winkel
Goed advies bij aankoop nieuwe producten
Klantvriendelijk. Netjes, correct. Oude Lashof een aantader!
Fijne winkel om binnen te stappen, super vriendelijk personeel, helpen je met alles of het nou om een kleine of grote aankoop gaat ze nemen de tijd voor je.
we hebben geen videoland op groot beeld tv.erg jammer.
Goede service.
Snel geholpen
Vriendelijk geholpen.
Electro World Oude Lashof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Oude Lashof heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Oude Lashof
Brinkstraat 10
7591DP Denekamp
goed bedrijf met snelle levering en correcte service
Goede service vriendelijke werknemers leggen goed uit hoe alles werkt.
Vlot en vriendelijk.
Goede vlotte service. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Aardige mensen en zeer goede service en monteur
Top
Vriendelijke, vlotte en deskundige hulp in de winkel
Goed advies bij aankoop nieuwe producten
Klantvriendelijk. Netjes, correct. Oude Lashof een aantader!
we hebben geen videoland op groot beeld tv.erg jammer.
Goede service.
Snel geholpen