Paul en Toos
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Oude Lashof aan!
Goede service.
Snel geholpen
Vriendelijk geholpen.
vriendelijke medewerkers en prima service
hele goede service
goede service en fijne mensen.
Mooie overzichtelijke winkel. Goede informatie ,Vriendelijk personeel en eigenaar Snelle levering en netjes thuisbezorgd. Fijn dat je altijd mag bellen mochten er nog vragen zijn.
Goede service opvolging
Komt afspraken na
Men is snel, betrouwbaar en behulpzaam.
vriendelijk en mooie winkel
Bediening uitstekend en zakendeskundig
Prima geadviseerd en vakkundige montage.
Gewoon klantvriendelijk en niks is teveel
Electro World Oude Lashof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Oude Lashof heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel geholpen
Vriendelijk geholpen.
vriendelijke medewerkers en prima service
hele goede service
goede service en fijne mensen.
Goede service opvolging
Komt afspraken na
Men is snel, betrouwbaar en behulpzaam.
vriendelijk en mooie winkel
Bediening uitstekend en zakendeskundig
Prima geadviseerd en vakkundige montage.
Gewoon klantvriendelijk en niks is teveel
Electro World Oude Lashof heeft de volgende resultaten bereikt: