Wim
een goede voorlichting gegeven over de wasmachine en de droger de installatie thuis verliep ook vlekkeloos een plezierige ervaring
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Passe aan!
Het is daar fijn en relaxed winkelen. Geen druk om vooral iets te kopen. Je krijg goed advies. Service is ook goed.
Snel, vriendelijk, meedenkend, eerlijk, Kundig
vriendelijk, duidelijk in uitleg.
Goede informatie. Goede service
Snelle en goede service. Goede aanbeveling. Snelle levertijd.
Prima voorlichting, behulpzaam ,geduldig
Goede uitleg en goede service
Worden altijd netjes behandeld en van info voorzien.
Super vriendelijk kundig personeel mooie producten goed advies
Goed advies prettig geholpen
Vriendelijk personeel, deskundig advies en snelle levering. Zeer tevreden met onze nieuwe tv.
Goede service, apparatuur netjes geplaatst en goed advies.
Vriendelijke benadering van mij als klant. Kreeg deskundig advies en uitleg over het product waar ik naar op zoek was. De verschillen tussen de producten werden helder uitgelegd. Service staat bij Passe hoog in het vaandel!
Goede voorlichting
Electro World Passe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Passe heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Passe
Burgemeester Winklerplein 16 a
3362 AA Sliedrecht
Snel, vriendelijk, meedenkend, eerlijk, Kundig
vriendelijk, duidelijk in uitleg.
Goede informatie. Goede service
Snelle en goede service. Goede aanbeveling. Snelle levertijd.
Prima voorlichting, behulpzaam ,geduldig
Goede uitleg en goede service
Worden altijd netjes behandeld en van info voorzien.
Super vriendelijk kundig personeel mooie producten goed advies
Goed advies prettig geholpen
Goede service, apparatuur netjes geplaatst en goed advies.
Goede voorlichting
Electro World Passe heeft de volgende resultaten bereikt: