Annemiek de Weerd
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Peursum Audio Video aan!
99% beveelt Electro World Peursum Audio Video aan!
Netjes en professioneel geholpen
Goed advies en goede service
Ben er dik tevreden over, en is lekker dichtbij [ heb geen auto]
Duidelijke uitleg, voordoen. Voor eb nadelen van product genoemd.
Prima zaak,fijne en vriendelijke mensen,goede service
Goed geholpen.
Klantvriendelijk
Vriendelijk en product kennis
Goede adviezen in winkel
Prima service
Verkoper gaf mij goed en duidelijk advies bij de keuze zoals levertijd, energie gebruike etc de levering liep ook heel correct, monteur demonteerde en voerde de oude apparatuur af en plaatste en monteerde de nieuwe koelskst en vriezer en deed dit heel goed en vlot en liet gewn rommel achter, Super!
De service vindt ik aan de magere kant. Duurt vrij voor ze bij je langskomen
Goede service
gewoon goed
Electro World Peursum Audio Video verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Peursum Audio Video heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Peursum Audio Video
Voorstraat 31b-33
2225EL Katwijk
Netjes en professioneel geholpen
Goed advies en goede service
Ben er dik tevreden over, en is lekker dichtbij [ heb geen auto]
Duidelijke uitleg, voordoen. Voor eb nadelen van product genoemd.
Prima zaak,fijne en vriendelijke mensen,goede service
Goed geholpen.