Altijd vriendelijk personeel dat je met alle geduld helpt naar het juiste product of de juiste oplossing. Ik koop hier graag omdat de service ook nog ouderwets goed is. Eén telefoontje en je weet...Altijd vriendelijk personeel dat je met alle geduld helpt naar het juiste product of de juiste oplossing. Ik koop hier graag omdat de service ook nog ouderwets goed is. Eén telefoontje en je weet tenminste zeker dat alles naar tevredenheid geregeld wordt.
k.d.wage
Uitstekend
Bert & Gina
Top team, zelfs tijden de drukke voorbereidingen voor het nieuwe pand , uitstekend in staat om onze bestelde vrieskast voorspoedig uit te leveren en in no time onze oude vrieskist afgevoerd..Top team, zelfs tijden de drukke voorbereidingen voor het nieuwe pand , uitstekend in staat om onze bestelde vrieskast voorspoedig uit te leveren en in no time onze oude vrieskist afgevoerd..
???
J.A. van Duivendijk
Ervaring goed; bedrijf staat net voor een verhuizing
Zeer klant vriendelijk, goede service.. Overal moet je betalen dan geeft de vriendelijkheid en goede service een zeer goed reden om naar Poortman te gaan.
A.E. Sluiter
Wordt altijd correct geholpen, snelle service, goed assortiment / een winkel zoals ik me wens
beermann
Kan niet beter.
Jurrien meendering
Goede en nette service. weten waar ze het over hebben en kunnen goed adviseren.