V Lieshout 1
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Radio Vos aan!
Correct en deskundig advies
Terzake kundig en prima assortiment
Telefonisch een vaatwasser besteld. Vlotte levering en snel geïnstalleerd.
Gewoon goede service
klantvriendelijk, persoonlijk en informatief
Topzaak! Behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht handelend.
Helaas hele slechte ervaring: ze zijn langs geweest voor onze defecte vaatwasser. Daarna hadden we een prijsopgave voor de verzekering nodig. Kregen we een enkele zin in een mail. Dat was onvoldoende voor de verzekering. Nu krijgen we een factuur voor de voorrijkosten (logisch) maar ook voor het uitwerken van een prijsopgave. Kosten daarvan € 75,-. Communicatie heel slecht, de vrouwen aan de telefoon snappen je vraag totaal niet. Wij gaan er nooit meer heen!
We zijn tevreden
Zeer prettige telefonische contacten. Zeer cooperatief bij het selecteren van het voor mij beste product. Klantgericht. Snelle levering. Uitstekende monteur die de installatie verricht.
Heel goede service.
Goede klantgerichtheid, behulpzaam, meedenkend.
Goed geholpen
ruim assortiment, klantvriendelijke en deskundige bediening
Geeft goede service
Electro World Radio Vos verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Radio Vos heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Radio Vos
Voorstraat 46
3281AV Numansdorp
Correct en deskundig advies
Terzake kundig en prima assortiment
Telefonisch een vaatwasser besteld. Vlotte levering en snel geïnstalleerd.
Gewoon goede service
klantvriendelijk, persoonlijk en informatief
Topzaak! Behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht handelend.
We zijn tevreden
Heel goede service.
Goede klantgerichtheid, behulpzaam, meedenkend.
Goed geholpen
ruim assortiment, klantvriendelijke en deskundige bediening