- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Ree-Zo Oosterbeek aan!
100% beveelt Electro World Ree-Zo Oosterbeek aan!
vriendelijk, professioneel en adequaat
nel gekomen op mijn vraag voor reparatie en na conclusie van het probleem snel omderdelen besteld en snel vervangen. Reparateur vriendelijk en goed uitleg gegeven.
Eerlijk, no-nonsens, snelle service.
Het was Reezo Duiven
Top, Vriendelijk, deskundig en meedenkend.
Snelle service, vriendelijke monteur. Goede prijs.
Zeer fijn bedrijf met hele vriendelijke medewerkers
Fijn bedrijf,denkt met je mee,vriendelijk mederwerkers,snelle reactie,prijs/kwaliteit correct,snelle levering.
snelle en goede service
Nuttige informatie, vriendelijke monteur
Dezelfde storing als in de maand november. De monteur heeft alles nagekeken en het apparaat werkt weer. En ik kreeg geen rekening omdat dit onder de garantie van de vorige reparatie viel.
Snelle reactie en goede monteur
Snelle reactie en heel goede hulp. Ook naar de leverancier
Ik vind het een prettig bedrijf met goeie snelle service. Aardige mensen die mij snel en goed van dienst waren.
Goede service
Electro World Ree-Zo Oosterbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Ree-Zo Oosterbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Ree-Zo Oosterbeek
Utrechtseweg 86
6862AN Oosterbeek
vriendelijk, professioneel en adequaat
Eerlijk, no-nonsens, snelle service.
Het was Reezo Duiven
Top, Vriendelijk, deskundig en meedenkend.
Snelle service, vriendelijke monteur. Goede prijs.
Zeer fijn bedrijf met hele vriendelijke medewerkers
snelle en goede service