Het plaatsen van de de tv verliep prima , alleen de dvd speler van de radio ,en video recorder moeten nog worden aangesloten op de tv .Hiervoor heb ik nieuwe aansluiting besteld (in de winkel op...Het plaatsen van de de tv verliep prima , alleen de dvd speler van de radio ,en video recorder moeten nog worden aangesloten op de tv .Hiervoor heb ik nieuwe aansluiting besteld (in de winkel op maandag 19 augustus ) Als het binnen was zouden ze bellen voor een afspraak , om dit aan te sluiten . dit moet nog even gebeuren , gr Th.Worm
Klantvriendelijke en klantgericht , zowel verkoop als technische installatie
Geweldige service en goed advies, producten worden snel geleverd en desgewenst thuis bezorgd. Top!
Prima service👍
Prima bezorg en installatie service
theo
Een goede zaak in alle opzichten .
J. Laurensse
Zeer klantvriendelijke benadering en eerlijke adviezen zonder verkooppraatjes.
Johan
Perfecte service en goede voorlichting. Ik koop hier al jaren al mijn spullen met veel plezier!!! Een winkel waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat, iets wat je mist bij de meeste...Perfecte service en goede voorlichting. Ik koop hier al jaren al mijn spullen met veel plezier!!! Een winkel waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat, iets wat je mist bij de meeste concurrenten. Ik beveel deze winkel bij iedereen aan. Ga zo door!