9 /10

checkbox100% beveelt Electro World Ree-Zo aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Bert

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerkers. Prettig geholpen.

Leon

Luc kwam en installeerde/monteerde een Combi magnetron. Alle verpakkingsmateriaal weer mee, en nam de tijd om even uit te leggen hoe het werkt. Top!

Noah

Ze geven goed advies en bij levering zeer vriendelijk en behulpzaam

Hans brinkman

Prima firma. Goed feedback met klant. Uit het oog verloren maar mijn vader kocht al wel eens iets bij hen in Arnhem. zo"n 60 jaar geleden.

Frans

SterSterSterSterLege ster

Zaak in middenstand duiven, goede prijs en service.

Sunshine

Fijne plaatselijke winkel. Vriendelijk en deskundig personeel. Hebben hier al diverse aankopen gedaan. Altijd snelle levering en bezorging. Mocht er onverhoopt toch per ongeluk iets mis gegaan zijn, wordt het netjes en vlot opgelost.

J koster

Betrouwbaar en je wordt netjes geïnformeerd over de status van de levering van het artikel wat je besteld hebt.

Ronald

Inbouw vaatwasser aangeschaft, vriendelijke monteur genaamd Luc, zo er zo weer kopen en als ik 10 sterren kon geven had ik het gedaan!

Joseph Wannet

Altijd goede service en heel vriendelijk en kundig personeel!

Rick

Klantvriendelijk

P.H Kolzer

Klantvriendelijk en zeer goede service. een betrouwbaar en en gordr winkel

Linda Janssen

Altijd persoonlijk en snel contact.

Dick

Goed advies in de winkel, nette prijs, snelle levering en prima aflevering thuis

Patricia van Bladel - Meussen

Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Het enige minpuntje is de slechte telefonische bereikbaarheid maar je wordt wel terug gebeld.

Mb

Goede winkel en prima geholpen

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Ree-Zo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Ree-Zo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 mei 2018

Electro World Ree-Zo

Wij staan voor vakkennis en expertise op maat. Met onze eigen reparatiedienst zijn we binnen 24 uur aanwezig om problemen op te lossen. Tevens beschikken we over een eigen inbouwservice. Indien gewenst komen we bij u aan huis inmeten en adviseren voor vervanging van uw inbouwapparatuur. Alle aangeschafte apparaten worden uiteraard kosteloos bezorgd en geïnstalleerd. Of het nu op zolder is of op de badkamer met aansluiting op een trekschakelaar. Ook uw aangeschafte inbouwapparaten worden door ons in principe kosteloos ingebouwd.

Elshofpassage 2

6921BB Duiven

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Bert

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerkers. Prettig geholpen.

Leon

Noah

Ze geven goed advies en bij levering zeer vriendelijk en behulpzaam

Hans brinkman

Frans

SterSterSterSterLege ster

Zaak in middenstand duiven, goede prijs en service.

Sunshine

J koster

Ronald

Joseph Wannet

Altijd goede service en heel vriendelijk en kundig personeel!

Rick

Klantvriendelijk

P.H Kolzer

Klantvriendelijk en zeer goede service. een betrouwbaar en en gordr winkel

Linda Janssen

Altijd persoonlijk en snel contact.

Dick

Patricia van Bladel - Meussen