Simon
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Rinze Hofman aan!
100% beveelt Electro World Rinze Hofman aan!
Snelle service en bezorging
Goed advies, snapte mijn vraag goed, meteen zaken kunnen doen.
Altijd goeie deal te sluiten bij Rinze Hofman. Misschien soms paar tientjes duurder dan de rest, maar tegen hun service kan niemand op. Koop sws alle witgoedproducten bij Rinze. Als er toch iets stuk gaat wordt het snel gerepareerd.. Fijne zaak. Al heeeel wat jaren
De service en deskundigheid zijn goed
Vlotte bediening, goed aangesproken. Inspanning , vriendelijkheid.
Ik koop bij Rinze Hofman en niet via internet, omdat ik de ondersteuning en hulp bij installatie e.d. niet kan missen.
Prima service, snel en deskundig
Een echte familie zaak met vriendelijke eigenaren]personeel waar kwaliteit hoog in het vaandel staat Een mooie winkel met uitgebreide assortiment. Wat niet voorradig is wordt z.s.m. besteld en bezorgd
Ik vond het geweldig attent en vriendelijk. Zeer tevreden
Super service; meedenkend, snel en betaalbaar!
Prima service, snel en vakkundig.
Klantvriendelijk, behulpzaam en accuraat !
Keurig alles geleverd zoals besteld, prima product.
Goed werk af geleverd
Electro World Rinze Hofman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Rinze Hofman heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Rinze Hofman
Lindegracht 47
8441GK Heerenveen
Snelle service en bezorging
Goed advies, snapte mijn vraag goed, meteen zaken kunnen doen.
De service en deskundigheid zijn goed
Vlotte bediening, goed aangesproken. Inspanning , vriendelijkheid.
Prima service, snel en deskundig
Ik vond het geweldig attent en vriendelijk. Zeer tevreden
Super service; meedenkend, snel en betaalbaar!
Prima service, snel en vakkundig.
Klantvriendelijk, behulpzaam en accuraat !
Keurig alles geleverd zoals besteld, prima product.
Goed werk af geleverd
Electro World Rinze Hofman heeft de volgende resultaten bereikt: