Satja
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Rookes Rietman aan!
99% beveelt Electro World Rookes Rietman aan!
vriendelijk personeel, dat bovendien zeer vakkundig is
Exelente Service en zeer aanvaardbare kwaliteit/prijs verhouding.
Goede informatie in de winkel gekregen. Goede installatie en afvoeren oud vriezer.
Wij hebben kennis gemaakt met een bijzondere aardige en deskundige monteur. Zijn naam was Louis. Hij legde goed uit wat er mogelijk aan de hand was met de vaatwasser. Hij repareerde de vaatwasser snel. Bij vertrek was alles weer netjes teruggezet en opgeruimd.
makkelijk, duidelijke en snel
Prima service, goed luisterend én hulpvaardig
fijne persoonlijke benadering en meedenken / oplossen
Goed en vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg.
We geven een 9 als het prima is. Een 10 geven we nooit. Vandaar. Een fijne en correcte zaak waar we terecht al jaren komen.
Goede service
Vaklui
Awarding en behulpzaam personeel
Een net en deskundig bedrijf
Een fijne winkel met persoonlijke aandacht en service
Electro World Rookes Rietman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Rookes Rietman heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Rookes Rietman
Oerdijk 23
7433AE Schalkhaar
vriendelijk personeel, dat bovendien zeer vakkundig is
Exelente Service en zeer aanvaardbare kwaliteit/prijs verhouding.
makkelijk, duidelijke en snel
Prima service, goed luisterend én hulpvaardig
fijne persoonlijke benadering en meedenken / oplossen
Goed en vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg.
Goede service
Vaklui