Piet Smulders Concreet Beton
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Schijndel aan!
vlotte service
Goede service qua inbouw, aflevering. Vriendelijke en kundige monteurs. Verder alles volgens afspraak.
Toen ik de verkeerde inbouw- vaatwasser had besteld heeft men dit probleem razendsnel opgepikt, een ander (hoog) model geadviseerd en deze zeer snel en vakkundig ingebouwd. Er moest ook een en ander aangepast worden in de keukenkastjes en dit heeft men tegen een schappelijk tarief uitgevoerd.
Prima geholpen
Heel blij met mijn stoomstrijkijzer! Bedankt voor de goede service Carla
alles perfect geregeld, en vriendelijk geholpen door verkoper en diegene die het aflevert en aansluit
Electro World levert snel, hebben goede kennis van zaken, en goede service
Klant vriendelijke zaak, waar de eigenaar nog met je mee denkt een tv gekocht Deze is ook netjes door electro world aan- gesloten en aan de muur opgehangen
Klantvriendelijk en enthousiaste mensen. zowel binnendienst als buitendienst
mooi bedrijf dat staat voor het product en sevice
Een fijne winkel met een heel goede service
snelle levering goede kwaliteit en een scherpe prijs
Eerlijk, snel en betrouwbaar
vlotte correcte bediening
Perfecte snelle service en verstand van zaken.
Electro World Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:
Een fijne winkel met een heel goede service
snelle levering goede kwaliteit en een scherpe prijs
Eerlijk, snel en betrouwbaar
vlotte correcte bediening
Perfecte snelle service en verstand van zaken.
Electro World Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt: