9.4 /10

checkbox100% beveelt Electro World Schijndel aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

B toelen

Fijne winkel in Schijndel. Aardige mensen die er werken, Fijne goede adviezen. Snelle levering

Netty

Prima service, komt afspraken na.

Koen

Fijne winkel waar je geweldig vriendelijk, eerlijk en vooral professioneel wordt geholpen.

Eerlijke en goede uitleg

Marion vR

Klantvriendelijk, adequaat en betrouwbaar

Arja

Altijd klantvriendelijk, denken mee. Fijne winkel om je spullen te kopen.

Super goed

Tonnie Wouters

Vriendelijke mensen die ervoor zorgen dat wat ik nodig heb in huis hebben

Stijn de tevreden klant.

SterSterSterSterLege ster

Ik vind Elektro wil Schijndel hele vakkundige mensen hebben Je hoeft niet altijd de duurste model te hebben soms zijn wat mindere bekende merken net zo goed. Ze nemen de tijd en geven hier uitgebreid advies over. Mocht je de spullen thuis geleverd willen hebben dan nemen ze de oude spullen mee als ze de nieuwe komen leveren en Ze leveren ook nog service bij het installeren of op het juiste manier plaatsen van het product.

Jiohn

Goed gesorteerde winkel. Zeer behulpzaam en kundig personeel. Goede uitleg gekregen en alle tijd om vragen te stellen en keuzes te maken. Ook levering en plaatsing wordt keurig uitgevoerd door gespecialiseerd personeel.

peter

aardige mensen prima service

F

erg vriendelijk personeel wat ook goede adviezen geeft.

Duidelijk verhaal, goede service en een eerlijke prijs

Nina

Ik vond Electro World Schijndel super fijn. Ze nemen de tijd voor je, denken mee in de mogelijkheden en zijn pas klaar als jij tevreden bent als klant.

Prima geholpen

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 mei 2018

Electro World Schijndel

Electro World Schijndel is een winkel waar u als klant nog echt centraal staat. Met een uitgekiend assortiment in tv’s, audio, wasautomaten, wasdrogers, klein huishoudelijke apparaten en keuken inbouw apparaten kunnen wij uw wensen invullen. Uw wensen vertalen wij in de juiste keus van apparaten en geven uitleg. Onze eigen persoonlijke bezorgdienst zorgt met de installatie voor een zorgeloos gebruik en plezier van uw aankoop. Indien er storingen zijn, kan onze monteur u helpen. Wij zien u graag bij ons in de winkel terug voor een persoonlijk advies.

Hoofdstraat 60

5481AH Schijndel

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

B toelen

Netty

Prima service, komt afspraken na.

Koen

Eerlijke en goede uitleg

Marion vR

Klantvriendelijk, adequaat en betrouwbaar

Arja

Altijd klantvriendelijk, denken mee. Fijne winkel om je spullen te kopen.

Super goed

Tonnie Wouters

Vriendelijke mensen die ervoor zorgen dat wat ik nodig heb in huis hebben

Stijn de tevreden klant.

Jiohn

peter

aardige mensen prima service

F

erg vriendelijk personeel wat ook goede adviezen geeft.

Duidelijk verhaal, goede service en een eerlijke prijs

Nina