1979 beoordelingen

1979 Reviews

anoniem

Bij levering/plaatsing in de ochtend bleek de te verwijderen vaatwasser klem te zitten tussen vloer en aanrechtblad en tegelvloer en kon dus de nieuwe hoogmodel vaatwasser niet geplaats worden . Na... Bij levering/plaatsing in de ochtend bleek de te verwijderen vaatwasser klem te zitten tussen vloer en aanrechtblad en tegelvloer en kon dus de nieuwe hoogmodel vaatwasser niet geplaats worden . Na overleg besloten dat een van de 2 monteurs in de middag terug zo komen om de oude vaatwaser te verwijderen. (natuurlijk wel tegen betaling) Zo is dat ook gedaan en heeft hij de nieuwe (laag model ) geplaatst. Dus goede service.

peter

Slechte afspraken over aflevering,niet geleverd en wasmachine was ineens niet op voorraad,warrig verhaal

Reactie Electro World Stadhouder:

Wij begrijpen uw reactie volledig en betreuren de gang van zaken. De leverdatum van de machine werd steeds door Whirlpool verschoven, waardoor wij de afspraak met u niet konden nakomen. Er was ook... Wij begrijpen uw reactie volledig en betreuren de gang van zaken. De leverdatum van de machine werd steeds door Whirlpool verschoven, waardoor wij de afspraak met u niet konden nakomen. Er was ook geen alternatief (bovenlader) leverbaar helaas.
Inmiddels heeft Whirlpool de machine bij ons afgeleverd, maar dat is mosterd na de maaltijd waar u niks aan heeft.
Het enige dat rest is nogmaals onze oprechte excuses aanbieden.

Sandra

Hulpvaardig en vriendelijke personeel

Een prettige betrouwbare zaak

Elly

Snel en deskundig

C. Solleveld

De service , snelle afhandeling en de expertise van de monteurs

jose

Goed geholpen met keuze maken voor het juiste apparaat. Vervolgens vlot geleverd en goed geïnstalleerd.

Jack R. Bastiaans

Lokatie van Stadhouder is goed, genoeg parkeergelegenheid vlakbij de winkel. De winkelruimte komt goed over. Klantvriendelijk. Geduldige uitleg van produkt. Komt afspraak na voor wat betreft... Lokatie van Stadhouder is goed, genoeg parkeergelegenheid vlakbij de winkel. De winkelruimte komt goed over. Klantvriendelijk. Geduldige uitleg van produkt. Komt afspraak na voor wat betreft dag/tijdstip van bezorging. Vlotte aansluiting, installeren en korte uitleg is in orde.

Het was maar een kort bezoek, werd snel geholpen, en ik wist wat ik wilde kopen.
Had ook van te voren gebeld of droogstrijkijzers voorradig waren.