9.2 /10

2064 reviewsSchrijf review

checkbox100% beveelt Electro World Stadhouder aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat
2062 reviews

Jeroen Kon

Wat je van een Electro World verwacht; gastvrij, professioneel en klantgerichtheid die net een stap verder gaat.

Marcel Ronckers

Goede service en advies in de winkel, en correcte aflevering.

Klantvriendelijke vakbekwaam

Daniel

Erg behulpzaam, dank!

Klantvriendelijke ontvangst

SterSterSterSterLege ster

Het was heel prettig om even te overleggen over wat aansloot op mijn wens. Dat kan niet bij een online aankoop. De sfeer in de winkel vond ik heel prettig: professioneel en een prettige sfeer

Leendert

Op een vriendelijk, duidelijke manier werden alle functies van de noodradio uitgelegd. Er werd ook nog een soortgelijk product bijgehaald voor een goed vergelijk.

C Reedijk

Niet voor niets een vaste klant, goede service, kundig advies.

Goede, vlotte service.

Frank

Zeer prettige zaak, zeer kundig en behulpzaam personeel, snelle levering, Prima

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Met de aankoop van een inbouw vaatwasser vriendelijk geholpen en meedenken voor een betere oplossing voor mijn situatie. Zeer blij met de aankoop.

Betrouwbaar, goede merken, snelle service

Ralf Prior

Stadhouder aan het prachtige Thomsonplein heeft een zeer groot assortiment televisies en huishoudelijke apparaten van toonaangevende fabrikanten. Het advies in de winkel was zeer vriendelijk en bekwaam. De thuisbezorging werkte prima en de twee monteurs ter plaatse hebben alles correct aangesloten, uitgelegd en waren bovendien erg vriendelijk en professioneel.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Prima winkel, goede service.

Warmerdam

Goed advies en goede service

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Stadhouder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • check2064 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 19 mei 2018

Electro World Stadhouder

Stadhouder Witgoed & Elektronica is gevestigd op het Thomsonplein in Den Haag en bestaat sinds 1940 en behoort inmiddels tot één van de weinige vakzaken op elektronicagebied in Den Haag en omgeving. Persoonlijke aandacht en service zijn standaard en staan hoog in het vaandel, alsmede gratis bezorging met een glimlach en uitstekende nazorg. Bij een verkoopgesprek vinden we het heel belangrijk om te achterhalen waar de klant echt behoefte aan heeft, wat zijn/haar wensen zijn en aan de hand daarvan een advies op maat te kunnen geven. Indien nodig komen we thuis meten en adviseren.

Thomsonplein 15

2565KT Den Haag

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat
2062 reviews

Jeroen Kon

Marcel Ronckers

Goede service en advies in de winkel, en correcte aflevering.

Klantvriendelijke vakbekwaam

Daniel

Erg behulpzaam, dank!

Klantvriendelijke ontvangst

Leendert

C Reedijk

Niet voor niets een vaste klant, goede service, kundig advies.

Goede, vlotte service.

Frank

Zeer prettige zaak, zeer kundig en behulpzaam personeel, snelle levering, Prima

Betrouwbaar, goede merken, snelle service

Ralf Prior

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Prima winkel, goede service.

Warmerdam

Goed advies en goede service