Geert Tomlow
De combinatie van kennis en beleefdheid is erg aanstekelijk. Gewoon een kundige zaak om de hoek. Voor mij altijd prettig.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stadhouder aan!
Goede service en vriendelijke mensen endeskundig
vriendelijke en beleefde bezorgers.Netjes aangesloten en uitgelegd.
Uitstekende service!
Vriendelijk en kundig personeel
Snelle service, altijd een alternatief en eerlijkheid
hele goede service en erge aardige mensen die de apparatuur komen installeren.
Prima geholpen veel inzet van Stadhouder , en prima geplaatst (vaatwasser)
Meedenken, goed advies, hulp mrt zoeken, snelle levering en plaatsing.
Goede service, klantvriendelijk en Goede spullen.
Snelle service en een goed persoonlijk advies, nette installatie.
Prima service en aardige verkoper
Zeer kundige en aardige verkoper, die meedenkt met de klant. De aflevering en installatie van het geleverde apparaat was snel en efficient , uitgevoerd door kundige en aardige monteurs.
Goed geholpen met de keuze voor de afzuigkap en er is echt meegedacht met een moeilijkheid in mijn keuken en is top gemaakt door de mannen die het kwamen plaatsen. Echte toppers, professioneel en beleefd en keurig alles afgewerkt!
Prima service zowel in winkel als bij installatie
Electro World Stadhouder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stadhouder
Thomsonplein 15
2565KT Den Haag
Goede service en vriendelijke mensen endeskundig
vriendelijke en beleefde bezorgers.Netjes aangesloten en uitgelegd.
Uitstekende service!
Vriendelijk en kundig personeel
Snelle service, altijd een alternatief en eerlijkheid
hele goede service en erge aardige mensen die de apparatuur komen installeren.
Prima geholpen veel inzet van Stadhouder , en prima geplaatst (vaatwasser)
Meedenken, goed advies, hulp mrt zoeken, snelle levering en plaatsing.
Goede service, klantvriendelijk en Goede spullen.
Snelle service en een goed persoonlijk advies, nette installatie.
Prima service en aardige verkoper
Prima service zowel in winkel als bij installatie