Heb bij Elektro World, een desktop en laptop aangeschaft en hierbij de spreekwoordelijke krent uit de pap gevonden. Het bedrijf wordt dynamisch gerund door enthousiaste ondernemers, met een...Heb bij Elektro World, een desktop en laptop aangeschaft en hierbij de spreekwoordelijke krent uit de pap gevonden. Het bedrijf wordt dynamisch gerund door enthousiaste ondernemers, met een hands-on mentaliteit en sterke werkattitude. Plezierige persoonlijkheden, om zaken te doen. Oprecht, snel, betrouwbaar ,vakkennis ,focus en duidelijke communicatie zijn trefwoorden die op Thijssen van toepassing zijn!!
John Uilenberg
Electroworld Thijssen is een 100 % aanrader. Persoonlijk deskundig advies op maat met een ongekende service! Dit soort bedrijven zijn echt een zeldzaamheid. TOPZAAK!!
Keurige behandeling
Jammer dat ze t zo druk hadden bij aflevering Waardoor t plaatsen wat slordig.ging. medewerkers prima vriendelijk . .misschien flauw maar als je betaald voor plaatsen vind ik dat bv de...Jammer dat ze t zo druk hadden bij aflevering Waardoor t plaatsen wat slordig.ging. medewerkers prima vriendelijk . .misschien flauw maar als je betaald voor plaatsen vind ik dat bv de tape die er bovenop zat ook erbij hoort.net als de kruimels tempex Wellicht n tip voor de toekomst. Kpmt alleen maar beter over als seevice. Verder gewoon goed ook bij de aankoop in winkel