Resi
Perfecte service. Heel goed geholpen en goed geadviseerd om voor mij de beste oplossing te realiseren voor het plaatsen van een nieuwe tv.
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Thijssen aan!
Supersnelle levering/service ondanks de drukke december dagen
Vriendelijk en deskundig.
Super bezorging, door vriendelijke man.
Goede winkel aardig personeel
Geweldige service en denk mee in oplossingen Kont met voorstellen waar je wat aan hebt En heeft kennis van de door hen verkoo producten
goede en snelle service en vriendelijk personeel.
Goed bedrijf , duidelijke uitleg over de koffiezet apparaten
Goede service
snel geholpen duidelijke info op tijd geleverd netjes geinstalleerd
In eerste instantie Prima geholpen door een medewerker die de grenzen zijn eigen kennis goed wist. Ik wilde nl mezelf wat oriënteren op gebied van soundbar’s. De jongen heeft duidelijke info gegeven. Later teruggegaan en toen geholpen door dhr Thijssen. Duidelijke en eerlijke info gekregen en met een prachtig apparaat de deur uit gegaan.
goede behandeling door het personeel
De medewerker was zeer klant vriendelijk , en de service bij aflevering was zeer goed . Ben zeer tevreden over Elektro World Thijssen.
Ik vind het een hele fijne winkel, en lekker dicht bij. Iedereen is super aardig, en je kunt er met al je vragen terecht Ze zijn heel behulpzaam
In de winkel zijn we goed geholpen. De levering was snel. De aflevering leek voorspoedig te verlopen, maar er was een probleempje. Dit is in goede samenwerking opgelost.
Electro World Thijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen
Emmastraat 9
4941AX Raamsdonksveer
Supersnelle levering/service ondanks de drukke december dagen
Vriendelijk en deskundig.
Super bezorging, door vriendelijke man.
Goede winkel aardig personeel
goede en snelle service en vriendelijk personeel.
Goed bedrijf , duidelijke uitleg over de koffiezet apparaten
Goede service