Snelle levering van het product vriendelijke benadering. Aanbeveling om daar je product te kopen.
Michiel Dijk
Snelle levering en installatie en goed natuurlijk
Harry Beens
Zeer tevreden snel geregeld tegen een zeer nette prijs
SdJ
Prima service
A.J.B.
Bij Electro World Tolner ben ik goed geholpen bij de aankoop van een nieuweLiebherr vrieskist en koelkast. Geheel volgens afspraak op de afgesproken datum en tijd is de bestelling afgeleverd en... Bij Electro World Tolner ben ik goed geholpen bij de aankoop van een nieuweLiebherr vrieskist en koelkast. Geheel volgens afspraak op de afgesproken datum en tijd is de bestelling afgeleverd en netjes geplaatst en afgesteld. De oude apparaten zijn ingeleverd en door tolner afgevoerd voor recycling. Zeer tevreden al met al.
Gea Arends
Gezellige winkel geen poespas en je word vrie delijk geholpen
A.J.
Service zoals het behoord!
Dick Hogeveen
Onze 20 jaar oude afwasmachine was niet meer te repareren. Bij Electroworld Tolner een nieuwe gekocht. Deskundig advies en deskundige installatie. Als de combi magnetron het begeeft of de koelkast...Onze 20 jaar oude afwasmachine was niet meer te repareren. Bij Electroworld Tolner een nieuwe gekocht. Deskundig advies en deskundige installatie. Als de combi magnetron het begeeft of de koelkast (ook 20 jaar oud)weer terug naar Tolner