R. Peek
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
Klantvriendelijk, behulpzaam en eerlijk
Deskundigheid, Klantvriendelijk en zeer goede service
Goede service en advies
Top
Een eerlijk en deskundig advies
De monteur was zeer goed op de hoogte van het product (tv) en heeft ons heel goed geholpen met de uitleg ervan. De service van Electro World Van Amelsvoort is altijd supergoed, daarom kopen wij daar graag!
Meedenken en het artikel op zicht meegeven.
Persoonlijke aandacht, goed advies, goede service
Vakmanschap en een geweldige service
Vakkundig, snelle service, meedenken of een reparatie nog wel de moeite is. En zoveel als mogelijk geen onnodige kosten maken. Nette monteur.
Top authentieke service & kwaliteit .. aanrader voor iedereen
Sinds jaar en dag ons witgoed daar gekocht. Topservice! Enkele maanden geleden was de buitentrommel van ons daar gekochte wasmachine kapot gegaan. Uiteraard net buiten de garantie maar zij hebben een nieuwe trommel weten te regelen bij de fabrikant. Nu weer net een nieuwe TV aangeschaft. Eerst bij een online-store geprobeerd maar daar was ik na 12 e-mailtjes wel klaar mee! Gelukkig maar... De TV werd netjes bezorgd. Nadat ik eerst had aangegeven dat hij op zijn voet kwam te staan, wilde ik hem bij levering toch aan de muur hebben met een goed verstelbare, stevige wandsteun. De monteur reed gewoon op en neer naar de zaak! Alles netjes geplaatst en geïnstalleerd. Top toch? Het geeft een gerust gevoel dat je weet dat de service top is bij Electro World van Amelsvoort.
Erg fijne lokale winkel, al generaties lang! Prettig binnen stappen voor goede adviezen!
Keurige website, nog een belletje er achteraan om te bevestigen wanneer ik de bestelling komen halen. Was geen probleem dat het een paar dagen bleef liggen.
Electro World Van Amelsvoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundigheid, Klantvriendelijk en zeer goede service
Goede service en advies
Top
Een eerlijk en deskundig advies
Meedenken en het artikel op zicht meegeven.
Persoonlijke aandacht, goed advies, goede service
Vakmanschap en een geweldige service