9.4 /10

checkbox100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!

Assortiment

Panhuijzen

Top

Een eerlijk en deskundig advies

Saskia

De monteur was zeer goed op de hoogte van het product (tv) en heeft ons heel goed geholpen met de uitleg ervan. De service van Electro World Van Amelsvoort is altijd supergoed, daarom kopen wij daar graag!

Dolf Pigmans

Meedenken en het artikel op zicht meegeven.

Judith

Persoonlijke aandacht, goed advies, goede service

Henk van Gemert

Vakmanschap en een geweldige service

Dolf Pigmans

Vakkundig, snelle service, meedenken of een reparatie nog wel de moeite is. En zoveel als mogelijk geen onnodige kosten maken. Nette monteur.

Frank van der Linden

Top authentieke service & kwaliteit .. aanrader voor iedereen

Louis Koopmans

Sinds jaar en dag ons witgoed daar gekocht. Topservice! Enkele maanden geleden was de buitentrommel van ons daar gekochte wasmachine kapot gegaan. Uiteraard net buiten de garantie maar zij hebben een nieuwe trommel weten te regelen bij de fabrikant. Nu weer net een nieuwe TV aangeschaft. Eerst bij een online-store geprobeerd maar daar was ik na 12 e-mailtjes wel klaar mee! Gelukkig maar... De TV werd netjes bezorgd. Nadat ik eerst had aangegeven dat hij op zijn voet kwam te staan, wilde ik hem bij levering toch aan de muur hebben met een goed verstelbare, stevige wandsteun. De monteur reed gewoon op en neer naar de zaak! Alles netjes geplaatst en geïnstalleerd. Top toch? Het geeft een gerust gevoel dat je weet dat de service top is bij Electro World van Amelsvoort.

Tom

Erg fijne lokale winkel, al generaties lang! Prettig binnen stappen voor goede adviezen!

Bas Broers

Keurige website, nog een belletje er achteraan om te bevestigen wanneer ik de bestelling komen halen. Was geen probleem dat het een paar dagen bleef liggen.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Van Amelsvoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 27 december 2018

Electro World Van Amelsvoort

In onze winkel vindt u producten die u dagelijks nodig heeft, voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer, auto of op straat. We leveren producten van Samsung, Philips, Sony, Panasonic, Bose, Heos, Liebherr, Miele, Bosch, AEG, Nespresso, Tefal, Braun, OralB. De service en klantvriendelijkheid is het belangrijkste kenmerk waarop onze winkel al 65 jaar draait. Goed gemotiveerd en technisch onderlegd personeel helpt u vriendelijk en persoonlijk om de juiste keus te maken uit ons assortiment. Van Amelsvoort beschikt over een eigen, deskundige technische dienst. Hierdoor kunnen wij u snel en vakkundig helpen bij storingen aan audio, tv en huishoudelijke apparaten. Wij rekenen géén voorrijkosten indien het apparaat bij ons is aangeschaft. Met Ziggo is een nauwe samenwerking om onder andere uw internet en Wi-Fi problemen te kunnen oplossen. Uw gekochte nieuwe apparaat leveren wij aan huis, installeren het en geven zorgvuldige uitleg. U bent welkom in onze winkel en voor de vertrouwde service.

Kerkstraat 46

Top

Een eerlijk en deskundig advies

Saskia

Dolf Pigmans

Meedenken en het artikel op zicht meegeven.

Judith

Persoonlijke aandacht, goed advies, goede service