- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Boxel aan!
Super service!!
De uitleg was fantastisch en ook het bezorgen en aansluiten van ons wasmachine was super
Super vriendelijke en goede service!
Goede en vakkundige uitleg over de producten. Verschillende opties worden besproken.
Prima zaak met mensen met kennis van zaken
Zeer klantvriendelijk bezorging uitstekend
Zeer persoonlijke service, neemt tijd voor het juiste advies en komt afspraken na. Mijn volgende aankoop zal mij wederom naar Galder leiden
Vond het fijn dat er snel een monteur was geweest en het probleem aan mijn wasmachine heeft kunnen verhelpen
Goede service en betaalbaar. Minpuntje misschien dat we langer dan een week op een een technicus moesten wachten.
Goede service
Toegankelijk en denken in mogelijkheden.
Ben zeer goed en vriendelijk geholpen.
goede service, vriendelijk
S morgens gebeld i.v.m. een kapotte koelkast bij ons op de zaak, s 'middags werd de nieuwe al geleverd. Een super service
zeer goede service en zeer vriendelijke mensen met correct advies
Electro World Van Boxel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Boxel heeft de volgende resultaten bereikt:
Super service!!
Super vriendelijke en goede service!
Prima zaak met mensen met kennis van zaken
Zeer klantvriendelijk bezorging uitstekend
Goede service
Toegankelijk en denken in mogelijkheden.
Ben zeer goed en vriendelijk geholpen.
goede service, vriendelijk
zeer goede service en zeer vriendelijke mensen met correct advies