Lubcke
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Van der Meulen aan!
99% beveelt Electro World Van der Meulen aan!
Goed geholpen vriendelijk personeel nette winkel nemen de tijd voor je
Door ziekte en grote storing bij Ziggo heb ik een tv via de telefoon gekocht. Alle lof voor Dion die heel goed begreep wat ik wilde en meedacht wat de beste oplossing was voor mij. Afspraak moeten verzetten doordat de storing niet was verholpen bij Ziggo. Thuis eerst naar oude tv gekeken of die werkelijk aan vervanging toe was en daarna optie uitgelegd tv en soundbar te vervangen. Super duidelijke uitleg door Jesse die alle tijd nam om mij te helpen.
Goed advies en komt gemaakte lever en installatie afspraken na
top
Goed geholpen met advies in de winkel. Deskundige medewerker. Afspraak om te bezorgen was snel gemaakt. Keurig op tijd voor de deur. 2e verdieping zonder lift was geen probleem. Apparaat aangesloten, korte uitleg en de oude kapotte weer meegenomen
Prima winkel, alles verloopt soepel
Behulpzaam. goede info. afspraak = afspraak. topservice.
Prettige bediening.
Vriendelijke mensen in de winkel en zeer nette bezorging met oog voor service. Leverden de droger super netjes af boven en gaven goede uitleg.
Duidelijke informatie, heldere uitleg, klantgerichte benadering, snelle levering mét volkedige instalkatie (al na twee dagen na aankoop), niet onredelijke prijs. Samengevat: TOP!
jullie komen altijd je afsdpraken na
Zeer klantvriendelijk!
Prima zaak /personeel /zeker voor de wat oudere consument.
Goed advies. Technicus Nick erg goed in zijn vak en erg netjes.
Goed, attend personeel in de winkel. Goed assortissement in het hogere segment.
Electro World Van der Meulen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed advies en komt gemaakte lever en installatie afspraken na
top
Prima winkel, alles verloopt soepel
Behulpzaam. goede info. afspraak = afspraak. topservice.
Prettige bediening.
jullie komen altijd je afsdpraken na
Zeer klantvriendelijk!
Prima zaak /personeel /zeker voor de wat oudere consument.
Goed advies. Technicus Nick erg goed in zijn vak en erg netjes.
Goed, attend personeel in de winkel. Goed assortissement in het hogere segment.
Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt: