- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Van der Meulen aan!
99% beveelt Electro World Van der Meulen aan!
Hulpvaardig
Top service - vakkundig- kennis van zaken en razendsnel!
Prettige winkel met vriendelijk personeel , vakkundig en bieden een goede service.
Snelle en goede afhandeling van reparatie
Uitermate deskundig in installeren en adviseren. Zeer behulpzaam, zeer plezant en professioneel in de omhang en keurig netjes alles weer opruimen. Enige opmerking is dat ik wat meer uitleg gehad willen hebben over het functioneren van de apparatuur.
Persoonlijke aandacht en kennis van zaken.
Goed advies bij aanschaf en levering / plaatsing zeer bekwaam. Aardige man die goede uitleg gaf over de machine.
Snel en adequaat reageren
Fijne winkel met aandacht voor de klant
prettige zaak word goed geholpen
klantvriendelijk. goede service. ruim assortiment.
Superservice, zich goed kunnen verplaatsen in de klant en zodoende met een goed advies komen
top service!
Top geregeld
Electro World Van der Meulen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt:
Hulpvaardig
Top service - vakkundig- kennis van zaken en razendsnel!
Snelle en goede afhandeling van reparatie
Persoonlijke aandacht en kennis van zaken.
Snel en adequaat reageren
Fijne winkel met aandacht voor de klant
prettige zaak word goed geholpen
klantvriendelijk. goede service. ruim assortiment.
top service!
Top geregeld