9.2 /10

checkbox99% beveelt Electro World Van der Meulen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Lubcke

Goed geholpen vriendelijk personeel nette winkel nemen de tijd voor je

tevreden klant die graag bescheiden blijft dus geen naam

Door ziekte en grote storing bij Ziggo heb ik een tv via de telefoon gekocht. Alle lof voor Dion die heel goed begreep wat ik wilde en meedacht wat de beste oplossing was voor mij. Afspraak moeten verzetten doordat de storing niet was verholpen bij Ziggo. Thuis eerst naar oude tv gekeken of die werkelijk aan vervanging toe was en daarna optie uitgelegd tv en soundbar te vervangen. Super duidelijke uitleg door Jesse die alle tijd nam om mij te helpen.

Anne

Goed advies en komt gemaakte lever en installatie afspraken na

Eemhoeve

top

Peter

Goed geholpen met advies in de winkel. Deskundige medewerker. Afspraak om te bezorgen was snel gemaakt. Keurig op tijd voor de deur. 2e verdieping zonder lift was geen probleem. Apparaat aangesloten, korte uitleg en de oude kapotte weer meegenomen

ROR

Prima winkel, alles verloopt soepel

Chris van der Grinten

Behulpzaam. goede info. afspraak = afspraak. topservice.

Jeannette

Prettige bediening.

VHB

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke mensen in de winkel en zeer nette bezorging met oog voor service. Leverden de droger super netjes af boven en gaven goede uitleg.

JHENA

Duidelijke informatie, heldere uitleg, klantgerichte benadering, snelle levering mét volkedige instalkatie (al na twee dagen na aankoop), niet onredelijke prijs. Samengevat: TOP!

Cieny de Ranitz

jullie komen altijd je afsdpraken na

Zeer klantvriendelijk!

SterSterSterSterLege ster

Prima zaak /personeel /zeker voor de wat oudere consument.

René van Leeuwen

Goed advies. Technicus Nick erg goed in zijn vak en erg netjes.

Anton

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed, attend personeel in de winkel. Goed assortissement in het hogere segment.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Van der Meulen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2018

Electro World Van der Meulen

Electro World van der Meulen is dé specialist op het gebied van TV-Audio apparatuur, huishoudelijke apparatuur en inbouwapparatuur. Voor advies over uw apparatuur kunt u terecht in de winkel en de showroom of komt onze adviseur bij u thuis. Onze monteurs zijn opgeleid en gespecialiseerd in het installeren van alle apparatuur. Dat varieert van het inbouwen van een vaatwasser, het aanleggen van een audio-installatie tot het installeren van een TV met alle daarbij behorende aansluitingen en instellingen. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten en kiezen daarom bewust voor een service gerichte dienstverlening. Daarbij zoeken we naar geschikte apparatuur en oplossingen. Ook na de verkoop gaat deze relatie verder. Bij storingen, vragen of problemen staat onze technische dienst voor u klaar. Ons team bestaat uit vaste medewerkers die al lange tijd bij ons in dienst zijn. Niet elke keer een nieuw gezicht voor onze klanten, maar vertrouwde mensen die bij naam gekend worden.

Brinkstraat 29

Peter

ROR

Prima winkel, alles verloopt soepel

Chris van der Grinten

Behulpzaam. goede info. afspraak = afspraak. topservice.

Jeannette

Prettige bediening.

VHB

JHENA

Cieny de Ranitz

jullie komen altijd je afsdpraken na

Zeer klantvriendelijk!

SterSterSterSterLege ster

Prima zaak /personeel /zeker voor de wat oudere consument.

René van Leeuwen

Goed advies. Technicus Nick erg goed in zijn vak en erg netjes.

Anton

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed, attend personeel in de winkel. Goed assortissement in het hogere segment.

Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10